Julebrev!

Vi har fått brev från Uganda igen! Vi skickar ut dom så snart som möjligt. Tyvärr var det inte från alla barn den här gången,men dom som är skrivna till har snart sina brev i lådan!

Vi får ha tålamod med att dom kanske skriver mycket samma saker i sina brev, det här är inga vana brevskrivare vi pratar om. Men ser man det som en mysig hälsning från långtborta så kan man väl ta det, eller hur? :) Stick näsan i brevet och lukta....det finns nån där borta som är otroligt glad och stolt över att få ha just dig som sin vän i Sverige. Och vi är otroligt glada att ni vill hjälpa till, det betyder så mycket!


Skulle det vara någon som läser här och känner att man själv skulle vilja ha ett barn att skriva till och stötta, så är det bara att höra av sig till oss! Skriv en liten kommentar så fixar vi till det! .


Här har vi 2 tjejer som skrivit till "sina" familjer!  Jamirah och Winnie heter dom! :)

                          Anna

Kommentarer
Postat av: Pia

Jag skulle gärna vilja stötta ett av barnen. Man ser ju på er insats att man gör skillnad!! Och det känns bättre när man går direkt till källan istället för alla dess insamlingar där en massa andra ska sko sig.

Kramar till er

2011-12-21 @ 07:11:53
URL: http://marlonzacco.blogg.se/
Postat av: Anna

Vad jätteroligt Pia! Då tar jag tag i detta nu. Vill ni ha nån speciell ålder på ett barn eller det spelar ingen roll? Jag återkommer! Tack för att du följer oss och Tack för att ni vill hjälpa till! Kram Anna

2011-12-21 @ 08:31:27
URL: http://bristolacademy.blogg.se/
Postat av: Anki

Du har inte glömt att jag vill ha ett barn va? Monica vill också ha är jag nästan säker på!

Kram

2011-12-23 @ 16:52:11
Postat av: Anna

Hej! Nej då,det har jag inte glömt! Vi jobbar på det och hör av oss så snart det är klart! Tack för att ni vill hjälpa till! :) Kram Anna

2011-12-23 @ 17:23:40
URL: http://bristolacademy.blogg.se/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0