Spela roll....?

Innan man halkade in på det här med Afrika så kan jag med handen på hjärtat säga, att jag brydde mig inte nämnvärt om vad som hände i världen.....folk är fattiga,javisst, människor svälter,absolut....men jag tog det inte till mig! Jag tänkte nog litegrann, att vad spelar det för roll vad man gör,det räcker ändå liksom inte? Om bara en människa gör nåt så gör det ändå ingen skillnad, så varför ska jag bry mig?


Idag tänker jag inte längre så. Nu vet jag att man kan göra skillnad! Om det bara så är en endaste liten människa i världen som man kan ha hjälpt att klara sig så är det värt det! Man kan inte rädda hela världen, så mycket vet jag, men alla, och då menar jag alla, kan göra något!


Jag kan inte längre luta mig tillbaka och tänka att det inte spelar nån roll vad jag gör, för det gör det! Vi är människor allihopa och vi kan hjälpa varandra!


Känner ni att det här skulle jag vilja vara med och stötta så är alla bidrag mer än välkomna! Varje krona räknas, och gör skillnad! Alla pengar skänks naturligtvis helt oavkortat ner till Bristol och hjälper dem med det som behövs! Bor ni nära oss och tycker att det är lättare att bara lämna ett kuvert med pengar som vi sen sätter in är även det helt okej. Ni kan också lämna in det på korv me mos!

Hjälp oss att hjälpa barnen på Bristol Academy!


Kontonr:8388-1, 4 140 970-7



                                                 Anna

Trackback
RSS 2.0