Derrick, Sharon och Vanesa :)

På vår skola finns det ju även barn som är syskon med varandra naturligtvis.Detta är inte helt lätt att veta eftersom dom inte heter samma i efternamn även om dom är syskon.

Dom kan änvända ett gemensamt namn som tex Sam och hans syskon gör, dom heter Kajjubi efter sin pappa,men som sagt,dom flesta heter inte samma...


På Bristol finns det en pojke som heter Derrick Walusimbi.Honom träffade vi redan 2008,då 13 år gammal, nu således 17. Han är den vänaste pojken man kan tänka sig.
Han tar ingen plats och han jobbar hårt i brassbandet för han är jätteduktig på att spela, trumpet framför allt.
Han har en liten plats i hjärtat hos oss alla tror jag...man kan liksom inte låta bli att tycka om honom.



För ett tag sen fick vi veta att Derrick har en syster på skolan som som heter Nalumansi Sharon och är 15 år. Hon ville ha en brevvän och min dotter Linnéa hakade på det direkt så dom skriver nu till varandra.Vi bestämde oss också då för att betala skolgången för Sharon då hon precis som sin storebror började på Secondery School strax efter jul och numera inte längre går på Bristol men dom bor där.
Sharon är också med i brassbandet och är jätteduktig hon med.



När vi kom ner nu fick vi veta att det finns ytterligare en syster till Derrick och Sharon på skolan. En lillasyster vid namn Nantezo Vanesa. Hon ser precis lika snäll ut som sina syskon...



Vad som hänt deras föräldrar vet jag inte riktigt men jag tror att mamman var död och att pappan var alkolist men jag är inte helt säker.
Hursomhelt så bor dom iallafall på Bristol och Eddie har dem under sina vingar vilket med all säkerhet har räddat just dom här syskonen undan ett öde som vi bara kan drömma om...


Fina Derrick...!

Med sin lika fina lillasyster Sharon ( Med kort på min dotter Linnéa....)

Och lillasyster Vanesa... lika fin hon med! :)

                                                             Anna


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0