Grabbarna Grus :)

Här vill jag visa ett par gossar från Bristol :)

Harafat Makanga med sin lillebror Nalukomwa Fesali.

 

Makanga träffade vi redan 2010 och nu när vi kom ner 2012 så var jag helt säker på att det var han jag fick syn på när vi kom in på skolan. Tills jag verkligen fick syn på honom och insåg att även hans lillebror måste ha kommit till Bristol!

 

Dom andra barnen berättade att alla tyckte att dom var så lika så att även dom hade haft svårt att skilja på dem till en början. Efter ett par dagar så kändes dom helt plötsligt inte så lika och det var inga problem att skilja på dem såklart.

 

Båda dom här bröderna har haft turen att få varsin svensk vän. Makanga har Hanna och Fesali har Elin, Andreas och deras lille Mille som sina vänner.

Makanga med sin present som Hanna skickade med till honom då vi var nere.

Och ett gäng mycket allvarliga pojkar som sitter i kö för ny frisyr... :) Fesali i mitten och bakom honom har vi Joshua som också har en svensk vän i Solgerd

 

Dom kommer från en stam i Uganda där dom har ett lite annorlunda utseende mot vad vi är vana vid. Dom är lite "plattare" i sina ansikten så att säga.Jag har inte riktigt koll på vad stammen heter, Men vi har inte sett många därifrån iallafall....Bristols gamla rektor kom dock från samma stam och vi trodde han var pappa till Makanga först, men så var det inte!

Fina pojkar är dom iallafall!

 

                                                              Anna

 


Kommentarer
Postat av: Elin

Vad roligt att få se Fesali här på bloggen. Hoppas vårt brev kommit fram och att han har möjlighet att svara till oss någon dag.

Det är intressant att läsa om allt ni varit med om och alla era tankar om livet där nere. Jag önksar jag kunde få åka med er dit en dag!

Keep on fighting, ni gör det bra!
/elin

2012-08-14 @ 08:39:30
Postat av: Anna

Breven är framme och vi hoppas på svar då barnen är tillbaka efter lovet :) Tack för att du läser, det betyder mycket för oss! Tack för dina ord, kram Anna

2012-08-14 @ 11:57:55
URL: http://www.bristolacademy.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0