Ibland ska man ha lite tur.... :)

image

Ibland inser man hur bra man egentligen har det. Alla lever vi olika liv. En del har valt sin väg andra inte. Liksom en del har det bättre än andra. Ibland går det bättre men ibland kan det också gå sämre. Man befinner sig i olika skeden i livet. Det känns på något sätt lite “fult” att vara fattig, men man får heller inte vara rik. Man kan inte hjälp alla, men tillsammans kan man göra människor runtomkring sig medvetna om världen. Och vet ni vad, det lilla kan göra så stor skillnad. Jag får ofta mejl från er som läser min blogg. Det kan handla om allt mellan himmel och jord. Jag försöker svara alla, men ibland hinner jag inte. Det här mejlet gick rakt in i hjärtat. Kan jag så hjälper jag gärna till! We are the world!

 

Det här tjejen driver en av mina favoritbloggar,en som jag gärna följer.Hon har en av "familjerna Annorlunda som har gått på TV och hon heter Madeleine Ilmrud. Jag skrev ett mail till henne som ni kan se...hon tog det till sig, till vår stora glädje!

Så...STORT TACK för din hjälp att få upp ögonen för barnen på Bristol Academy! Det betyder så oerhört mycket för oss!

                                                        Anna

 


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0