Tjejerna tar över...

När det var dags för de äldre killarna att få en uppsättning med kläder så var det inte lika lätt att bara dela ut kläder hur som helst. De är mycket medvetna om vad som är modernt och vad de vill ha. Men mindre medvetna om vad som däremot passar deras kropp. Cissy, Nanono och Sharon Kirabo gjorde så gott de kunde för att hjälpa killarna, men de lyssnade inte så mycket på dem. Då dyker Sharon Nalumansi in i rummet och säger vad hon tycker. Killarna vill inte lyssna på henne heller. Då tar hon fram ett par byxor till varje kille och ber dem att pröva vilka som passar dem bäst. De byxor de själva har valt eller de som hon har plockat fram till dem. Snart inser killarna att Sharon vet vad hon pratar om när det gäller byxor och plötsligt är det tjejgruppen som bestämmer vad killarna ska ha på sig. De får även bestämma vilka tröjor och skjortor de ska välja. Vilken tur för killarna att de ändrade sig och började lyssna på tjejerna för de blev riktigt stiliga till slut.

 

 

Det är Sharon Nalumansi som har en rutig sjal och har ett par jeans hängande över armen. Här i färd med att hjälpa några killar med att välja ut ett par byxor som kan passa dem.

 

 

Nästa gång tror jag att de här tjejerna själva kan sköta allt vad gäller fördelningen av skänkta kläder.

 

 

Victoria


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0