Vi har samma mål!

Hur allt det här egentligen startade finns ju i vårt allra första inlägg som skrevs i bloggen för ganska så exakt 8 månader sen nu. Vi satt på varsitt håll, Jennie, jag och Victoria och funderade på hur vi skulle kunna sprida vidare allt det som vi fått äran att vara med om och hur vi skulle kunna få andra att förstå vad som händer...

 

Jag satt en kväll och fick helt plötsligt för mig att en blogg måste vara bra! En snabb koll med dom andra som var på direkt och själva redan tänkt tanken med att just en blogg skulle vara bra så satte jag mig ner och började skriva...jag skickade sedan vidare inlägget för kompletteringar till Jennie och Victoria och ett par dagar senare så fanns det första inlägget där på vår blogg!

 

Då vi är 3 som skriver så händer det ju att vi kanske skriver om samma saker emellanåt. Därmed inte sagt att upplevelsen har varit densamma.Vi är 3 olika individer med olika sätt att fungera och tänka, men vi har samma mål.....och det är Bristol Academy och barnen där.Vi vill få dem att känna sig värdefulla och vi vill att dom ska veta att det dom vill betyder något.Det borde vara en självklarhet för alla..

 

                                                                      Anna

.


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0