Jag längtar!

Nu längtar jag tillbaka så jag håller på att bli tokig. Presenterna som våra familjer (faddrar) ska skicka ner till sina barn har så smått börjat droppa in. Pengar som människor vill skänka likaså. Små och stora bidrag, som alla är precis lika välkomna,det känns i våra hjärtan ska ni veta, att ni finns där ute och vill vara med och stötta.



Frågorna kommer om vad man kan köpa till just sitt barn, och svaret på den frågan är ganska enkel.....Tänk dig själv om du inte hade någonting....då hade man blivit glad för nästan precis vad som helst! Den största lyckan för barnen är antagligen att veta att det finns nån i Sverige som tänker lite extra mycket på just dem,det kan inga gåvor i världen slå.



Jag jobbar också på med att försöka låta bli att prata med människor som inte vill lyssna eller förstå, om vårt projekt.Det är svårt då jag tycker att det är en självklarhet att hjälpa till om man bara kan. Alltför många människor kör huvuvdet i sanden för att slippa se verkligheten såsom den är.
Men visst, gör det för alldel....tänk bara på att man kan missa saker på vägen....saker som kan vara en fördel för dig.


                                                       Anna


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0