Många har en del i historien om Bristol

Den här bloggen är skapad och drivs av 3 personer,Jennie Victoria och Anna.Det är våra upplevelser och våra minnen vi utgår ifrån då vi skriver,någon annans känner vi ju såklart inte till.
Men det är ju inte så att vi har varit dom enda som drivit projektet och det är inte heller vi som startat det, men vi har funnits med i stort sett hela tiden.


Det hela startade som ett projekt med en man som heter Lasse,som är filmare och 2 lärare från Bosgårdsskolan, Torgerd och Agneta. Dom 3 tillsammans kan man väl säga var dom som höll i alla trådar från starten,där Lasse var den som först fått kontakt med Eddie och med Bristol Academy.Utan Lasse hade antagligen inget av det här hänt överhuvudtaget,så honom har vi att tacka för mycket.


Hela den här historien är ofantligt lång och den är också svårberättad om man ska dra den från allra första början så jag kommer att lämna den därhän....
Agneta har varit med på båda våra resor som vi gjort till Uganda,hon har också varit nere en gång själv för att reka innan vi for iväg med alla barnen på första resan ( Agneta är inte rädd för nåt,hon vågar tillockmed åka boda-boda OCH borsta tänderna i vattnet)
Lasse är en man med många järn i elden och han jobbar idag på sitt håll och på sitt sätt för att hjälpa de fattiga i Afrika.


Men det sista året kan man väl säga att det är just vi 3, Jennie,Victoria och Anna som jobbat med att få igång verksamheten med brevvänner och färdigställandet av nya skolan,därmed som sagt, inte sagt, att vi varit ensamma om det!



Många människor har en del i det här, även sådana som inte är nämnda här och alla är viktiga och har sin del i historien om Bristol Academy! Bli en del du med :)


                                                                     Anna


                                


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0