Till er som har barn på Bristol,och alla andra, Hör upp! :)

Snart åker vi tillbaka till Uganda! Har svårt att förstå att vi ska få komma dit igen, jag längtar! Jennie åker inte med denna gången har hon bestämt sig för, vilket känns väldigt tråkigt då jag är van att ha henne vid min sida, hon är en stöttepelare av rang, (dessutom vansinnigt rolig,snygg och smart) och hon tänker alltid lite,lite längre än vad jag gör,vilket är skönt, men nu ska jag alltså stå på egna ben....(Hjälp!)

Nädå....så farligt är det inte,Victoria är ju med, så det kommer att gå fint ändå!




Vi vill iallafall erbjuda er att skicka med något till just ert barn. Ett brev naturligtvis, men också en present om ni vill. Vi kommer att avsätta plats i våra väskor för det här. Vad som är viktigt att tänka på är att ABSOLUT INTE skicka pengar till ert barn!Det går jättebra att skicka med en slant till skolan via oss,men inte direkt till barnet! Men gärna nåt litet klädesplagg,underkläder, tandborste, ett smycke, brevpapper eller vad ni känner för. Tänk dock på att paketen inte kan vara för stora eller för tunga då det kan bli många som vill skicka med saker och vi har begränsat med plats och kilon i våra väskor. Slå jättegärna in paketen för det är ju naturligtvis jättekul för dem. Vi kommer personligen se till att era gåvor överlämnas till just ert barn!



Vi behöver ha era paket och brev hos oss senast den 29e februari. Skicka dem till oss på posten eller överlämna dem till oss personligen. Ni kan även lämna in dem på Annas och Jennies jobb, Korv me Mos i Tvååker.Är vi inte där då så tar våra arbetskamrater emot det och ser till att vi får det.


Är det nu så att någon annan känner för att skicka med en slant till skolan och till barnen nu när vi åker så är det mer än välkommet! (superduperjättemegamycketvälkommet!!)
Saker och kläder i all ära, men vår plats i väskorna är som sagt väldigt begränsad då vi endast får ha 2 väskor var, så pengar att kunna köpa saker för på plats i Uganda är bättre.På så vis kan vi också se med egna ögon vad som behövs!



Vi vet att det behövs nya uniformer igen, nytt skolmatriel såsom skrivhäften och böcker. Dom behöver underkläder,nya sandaler, bindor till flickorna, tandkräm, vaselin att smörja in barnens hud med då de annars lätt spricker,tvättbaljor och myggnät mm mm. Allt detta är bättre att köpa då vi är där! En uniform till ett barn kostar ca 70 kr och då får man den uppsydd av en skräddare. Ett myggnät kostar 80 kr och är då impregnerat för att bättre stå emot myggen som kan sprida malaria.



ALLA bidrag, stora som små gör skillnad för dessa barnen. Och jag kan lova er att det även kommer att kännas bra i era hjärtan! Så snälla, hjälp oss att hjälpa barnen på Bristol Academy till ett lite lättare liv.

Skänkta pengar kan lämnas direkt till Anna,Jennie eller Victoria. Även detta går bra att lämna in på Korv Me Mos, Gärna i ett kuvert med ert namn på så vi vet vilka som hjälper oss. Vi hoppas att ni förstår att ER hjälp betyder! Tillsammans kan vi göra skillnad!

 

Anna Handin
Strömma 11 Pinnatorpet
43277 Tvååker

Jennie Beckman
Fastarp 17 Strömmalyckan
43277 Tvååker


Anna


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0