Trångt var det här!

Den sista dagen då vi skulle åka hem på förra resan så var vi ute på skolan några timmar innan vi skulle bege oss ut till flyplatsen. Brassbandet hade spelat för oss en sista gång och dom skulle ge sig iväg på en spelning någonstans.


I Uganda tar man sig fram antingen på en boda-boda, som är en motorcykeltaxi,det är billigt,går snabbt men är ganska så olycksdrabbat,eller så åker man i en slags vita bussar,vilket vi gör då vi är där.



Vi satt iallafall på trappen med barnen när bandet skulle packa in sig i bussen för att ge sig iväg. En (1) buss hade dom, och döm om vår förvåning när dom packade in sig 17! stycken ungdomar PLUS alla instrumenten i den bussen!
Och då är inte chauffören och mekanikern/inkastaren/dörrstängaren (dom är alltid 2 i bussarna) medräknade.....



Inte direkt lagligt ens i Uganda men iväg kom dom, och vi fick oss ytterligare ett skratt och ett galet minne från landet där allt kan hända!



Cissy i röd klänning och Sam i röd tröja hjälper till att packa in i den redan supertrånga bussen! Då står det ändå ytterligare 3 barn utanför som ska in också...
 
2 kvar! Dörrstängaren står redo att klappa igen!

                                                  

                                                        Anna


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0