Ett nytt litet klipp!

 
Det här gänget kom till nya Bristol då vi var där vår första dag nu senast :) Dom hade varit ute på en spelning och fortsatte att spela för oss! Det är hattigt filmat för jag var både tvungen att vinka på David,Toney och Joshua under tiden jag filmade och sen fick jag helt plötsligt syn på mitt lilla fadderbarn Kalema som spelade cymbaler och då var jag ju tvungen att titta på honom också....!
 
Längst fram till vänster har vi Sharon, min dotters brevvän. I mitten har vi Wendy, fadderbarn till Mia,My och Tilde. Derrick,fadderbarn till Malin ser man på trumpet och Senare kommer också Joshua, fadderbarn till Solgerd :)
 
Efter en stund kunde inte storkillarna hålla sig längre utan dom var tvungna att komma fram och spela av sig lite! :) Duktiga är dom i varje fall, varenda en av dem! Det märks också att det är uppskattat av de boende runt omkring då de spelas på skolan, det samlas massa folk utanför staketet som vill lyssna! Man fylls av glädje...!
 
                                                 Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0