På väg hem!

I dag har då dagen kommit när det är dax för hemresan till Sverige. Även om dagarna går fort, då dom är fyllda med nya upplevelser, så är det med blandade känslor man åker hem. Man längtar ju givetvis hem till sin familj men samtidigt så lämnar man så många som man inte riktigt vet om man får träffa igen. Tankarna snurrar konstant när man kommer hem och man undrar om man någonsin kommer att känna sig nöjd med allt som man gjort, man kan ju alltid göra mer.......

Jag hoppas att Anna och Victoria kan "landa" i allt dom upplevt under sin vistelse och känna sig nöjda med allt dom gjort och inte tänka så mycket på allt som kunde gjorts anorlunda eller vad som inte alls har blivit gjort denna gång.

Nu väntar jag med spänning på att höra ifrån dom och jag vet att Anna snart kommer att fylla bloggen med massvis av nya berättelser och kort på vad som har hänt under dagarn på Bristol.

Nu önskar jag dom en lyckad resa hem och i morgon eftermiddag landar dom på Landvetter igen.




Undrar om dom har träffat denna "coola" tjej som vi träffade sist vi var där. Hon var väldigt stolt över sina solglasögon!



                  Jennie


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0