Mera familjeväns barn!

Sam har som vanligt jobbat på bra och skickat lite nya bilder på några av våra stjärnor på Bristol!
Alla de här barnen har haft turen att få en familjevän som vet att dom tänker lite extra på dem....
 
Först ut har vi lille Kabwaama...En kille som vi aldrig kommer att glömma....Han saknar ett underben och vi försökte få till en protes till honom för att han lättare skulle hänga med sina vänner... Det visade sig att det skulle kräva en komplicerad operation för honom med oviss utgång. Vi låter det vara som det är med Kabwaama men ordnade iallafall en familjevän till honom....Pia och hennes familj som vet hur Kabwaama har det....Lillebror i Pias familj är själv underbensamputerad och har nu en ny vän i Uganda. Vissa är bara gjorda för varandra.
Nakato Christine, vän till Ann-Charlotte....
Kironde Nelson! Den här killen har en vän som heter Tess. Hon har,liksom alla våra familjevänner hjärtat på det rätta stället och vi är glada för Kirondes skull att han fick just Tess :)
Monica Nakalembe....vän till familjen Ljungberg. Ingrid....hon är jättefin! :)
Den här flickan har Ulf och Susanne som sina vänner. Hon heter Issiga Benitor...En försynt liten flicka, men söt så klockorna stannar!
Här har vi Mawere Dafali, han är vän med en som heter Monica och hennes familj..
Och till sist har vi Nandego Ruth. Hennes vänner heter Lotta och Moa... :)
 

Kommentarer
Postat av: Nina

Min dotter har CP och svaga muskler. Nær hon føddes sa lækarna att hon aldrig kommer varken gå eller krypa. Det trodde inte hon på utan springer och hoppar studsmatta. Linas bror har føljt med i hennes resa och har dærfør fætt ett lite større hjærta æn annars ...

Vi vill så gærna bli familjevænner. Kunde du maila mig och berætta hur det går till?

2012-11-01 @ 08:52:34
URL: http://www.sallysdaughters.com
Postat av: Anna

Jag har mailat dig på adressen som står på din blogg! Mig når du på [email protected] eller [email protected] Vi hörs! Anna

2012-11-01 @ 10:53:53
URL: http://bristolacademy.blogg.se
Postat av: Sandra

Vad roligt att du hittade min blogg så att jag hittade din, Anna! Det här verkar ju jätteintressant - skall ta och sätta mig ner och läsa ordentligt då barnen sover!

2012-11-01 @ 14:34:18
URL: http://lillebrorsresan.blogspot.com
Postat av: Ingrid

Ååå! Kram på er! O tack för de fina bilderna! Jag tycker, precis som med mina andra barn (o massa andra också) att hon är som du skriver: -Jättefin!
(Fast det visste vi ju redan ;) )

Paket överlämnas innan 18. Viktkrav?

2012-11-01 @ 14:38:45
Postat av: Anna

Sandra, Du är välkommen tillbaka när du vill! Tack för att du tar din tid....:)!

2012-11-01 @ 14:43:29
Postat av: Anna

Ingrid... Hon är jättefin och tack för er hjälp! Paket lämnas senast den 10e och så lätt och så litet som möjligt :) 100 julklappar ska ner... :) kram!

2012-11-01 @ 14:46:05
Postat av: Malla

fina finingar :)

2012-11-01 @ 20:46:51
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Anna

Ja Malla...världens finaste! :)

2012-11-01 @ 20:56:48
URL: http://bristolacademy.blogg.se
Postat av: Tess

Tack Anna, Jennie och Victoria för fina bilder på mitt fadderbarn lille Kironde och dem andra barnen. Ni gör min dag varje dag när ni berättar och visar hur andra människor har det i världen, och det gör mig ödmjuk och tacksam för att jag och min familj har det så bra och just därför vill jag bidra med det jag kan, för andra mindre lycklig lottade och göra deras tillvaro lite roligare åtminstone för en stund... hoppas att flera följer er exempel. Ni är verkligen förebild för många!

Kramar från Tess

2012-11-02 @ 12:19:52
Postat av: Eddie och Barnen på Bristol Academy

Tack själv för att du tror på oss och på det vi gör, det betyder mycket för oss att få höra det...Kironde har haft tur han som fick en vän som du :) Kramar från oss!

2012-11-02 @ 14:44:35
URL: http://bristolacademy.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0