Skönt!

Det blir en bra dag idag...för den började toppen!
 
Några efterlängtade rader på facebook från Toney som det varit alldeles för tyst ifrån för att det ska kännas riktigt bra kom idag! Drygt 2 månader sedan jag pratade med honom sist och även om jag hört via Sam att allt är väl med Toney så känns det alltid bättre att höra det direkt från den berörda.
 
Pengarna finns inte att besöka ett internetcafé och Toney´s telefon blev stulen i maj av
" The bad boys who walks at night".... riktigt vad det innebär vet jag inte men det var ju iallafall inte bra för Toney...
 
Världen blir onekligen ännu mindre för dem utan sina telefoner som de slitit för att kunna skaffa sig och då är ändå telefonerna långt ifrån vad vi kallar bra ....vi kan gå många år tillbaka i tiden kan jag säga.
 
Hursomhelst så känns det bra i mitt hjärta idag när jag fått veta att han mår väl och när jag kunde berätta för honom att vi faktiskt kommer tillbaka....
 
 
Mer om Toney finns att läsa HÄR! och HÄR!
 
 
                                                                              Anna
 

Kommentarer
Postat av: Petronella

Härligt att ni fått kontakt igen! Speciellt som du har känt honom som liten pjalle....

Kram
Petronella

Postat av: Eddie och barnen...

Ja...man vill helst höra av dem med jämna mellanrum för att det ska kännas riktigt bra:) Toney var 14 då vi träffade honom första gången.....:)

2012-11-02 @ 20:37:01
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0