Ett hav av barn!

Det här är vad vi möts utav varje dag då vi kommer till skolan....ett hav av barn!
Nya ansikten varje dag känns det som, även om man självklart också känner igen väldigt många av dem.
 
Det händer också att en och annan unge slinker in genom grindarna som inte alls tillhör Bristol men som tycker att det verkar vara väldigt roligt med besök från vita människor och gärna vill se det hela på lite närmre håll :)
 
Det är inte lätt att hinna se alla, eller se dem är väl lätt, men inte SE dem. Man önskar så förtvivlat att man gjorde det men vi kan inte, vi hinner inte.
 
Man fastnar bland de små men vill också hinna med de äldre, dom som också behöver få veta att dom är viktiga. Man slits emellan och gör så gott man någonsin bara kan,
i vissa lägen hade en kloning helt klart varit väldigt bra....
 
Det lustiga är att tittar man på bilder från mina foton så har jag många kort på samma barn så att säga, jag har ett antal barn och dom är med lite överallt....tittar jag sen på exempelvis Victorias kort då är det likadant där, fast helt andra barn!
Alla får alltså en grupp av barn som håller sig lite närmre nån utav oss. Man har ju tusentals kort på olika ungar men ändå är många med på samma :)
 
Likt för dem alla är att dom är glada och dom är lyckliga....trots allt.
 
                                 Anna
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0