Vackra bloggar!

Jag har drömt mig bort ett tag nu bland andra bloggar...fantastiska bloggar med vackra hem, fina barn, loppisfynd och mycket mycket mera och jag inser att det är just sådana saker man ska skriva om för att människor ska läsa....

Man blir ju glad av att läsa det. Jag blir glad av att läsa det!

Jag kan förstå att man inte orkar med i många fall en tung blogg som våran. Efter en dag på jobbet så orkar man inte läsa om fattiga barn som är hungriga, då man precis kanske själv stoppat sina egna 4 i säng efter en hysterisk kväll. Jag kan verkligen förstå det.

 

Men samtidigt så sporrar det mig ändå lite....Jag måste försöka lite till att få människor att öppna ögonen.

Vårt liv blir inte sämre för att vi tänker eller läser om andra.

Vi har fortfarande rätt att tycka att vi har vårt egna lilla helvete emellanåt, för det är vårt liv,sen att andra har det värre spelar faktiskt ingen roll...'

 

Jag förstår också att det är svårt att relatera till ett land som Uganda, dom allra flesta har ju inte varit där och det man hört om Uganda handlar oftast om Idi Amin eller Kony....inga positiva saker alltså.... Men det är ju inget som folket i Uganda har bestämt eller som barnen borde straffas för, eller hur?

 

Man styr inte över sitt öde. Ibland sker det bara. Uganda skedde för mig.

Helt oväntat och som en blixt från klar himmel så blev jag fast.

Jag är inte riktigt beredd på att ge upp än om att få folket att vakna..

jag har förstått att det kommer att bli svårt,kanske tillockmed omöjligt, men jag måste försöka lite, lite till....för barnens skull.

 

                                                           Anna


Kommentarer
Postat av: Tess

Jag håller med dig om det du säger Anna om att vi har det så himla bra och man ska inte ta något för givet ...för att saker och ting kan ändra sig snabbt. Jag har märkt att om man gör något bra så kommer det tillbaka till en...som många vet och vi är många i världen som har det så extremt bra i jämförelse med miljoner fattiga i världen men vi tar allting för givet ... om vi skulle ge bort en liten del av det vi har till dem så skulle dem fattiga kunna ha en drägligare liv och vi andra skulle också må mycket bättre!

2012-09-07 @ 21:01:20
Postat av: Pia

Ni gör ett kanonjobb!!!! Visst orkar man med att läsa er blogg, men jag köper ditt resonemang. Ibland står det en upp i halsen hemma, men då kan det vara bra att få distans och kika in hos er :)
Kramar <3<3

2012-09-07 @ 21:11:51
URL: http://www.marlonzacco.blogg.se
Postat av: Anna

Tack!! För era ord och för att ni orkar läsa...
Man får alltid tillbaka vad man ger, på ett eller annat sätt tror jag...Men jag kan förstå bättre nu att det här är svårt att greppa för folk...det är för stort på nåt vis. Men visst känns det bra inuti när man hjälper? Det vet ju ni båda två :) Kramar och tusen tack igen! Anna, Jennie och Victoria

2012-09-07 @ 21:27:13
URL: http://bristolacademy.blogg.se
Postat av: Laura

Vissa gånger kan det vara skönt att variera sig lite och så istället läsa en lite "tyngre" blogg.

2012-09-08 @ 05:52:58
URL: http://mywaytoahealthylife.blogg.se/
Postat av: Anna

Laura,det kanske är så... Vi är iallafall glada att du hittat hit,välkommen! Tack! Anna, Jennie , Victoria

2012-09-08 @ 07:39:57
URL: http://bristolacademy.blogg.se
Postat av: Elin

Jag tycker att de allra bästa bloggarna är de "tunga" bloggarna. Tror det beror på att i de glada bloggarna framstår allt som att allt är perfekt och inga problem finns, så ser ju inte verkligheten ut!

Tack så jättemycket för att ni delar med er!

2012-09-09 @ 11:59:49
Postat av: Anna

Tack!Jag håller med, men förstår ändå känslan att man kanske inte orkar se...Fast jag önskar att alla gjorde det. Tack för att du läser! Anna,Jennie Victoria

2012-09-09 @ 12:14:00
URL: http://bristolacademy.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0