Vänner

Efter en natt med inte alltför mycket sömn, (vilket inte alls är ovanligt då vi suttit ner och pratat vi 3) men däremot alldeles mycket tankar om Bristol,människorna i Uganda och om livet i allmänhet så kom jag fram till att det är oerhört viktigt att omge sig med människor som man tycker om .

Att tillbringa sin tid bland folk som tar ens energi utan att ge tillbaka orkar man inte, och jag är sämre på det nu än vad jag någonsin tidigare varit.... Jag tar snabbt slut numer.

 

För mig har det också varit ovärderligt att jag har fått dela det här med Uganda med min absolut bästa vän Jennie. Jag vet ärligt talat inte hur det hade gått annars...

 

Det finns INGEN som inte själv varit iväg som orkar lyssna helt och fullt på vad man har att säga,

INGEN som på riktigt kan förstå vad det kan spelas upp på näthinnan då man blundar, och det behöver jag inte ens förklara för Jennie...

Hon vet det, och hon vet vad jag känner. Jag behöver inte förklara eller be om ursäkt, för hon förstår...

Hon tycker kanske inte detsamma som jag eller känner likadant, men hon respekterar mig för det som jag känner....och det betyder allt.

 

                                                                     Anna


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0