The soakpit

En sak som är riktigt jobbig när det handlar om Bristol är den ständiga avsaknaden av pengar.
Det är så mycket som man skulle vilja förbättra för dem, men som vi inte kan.
 
Med många av sakerna släpar vi ju också efter, alltså man måste lösa akuta situationer vilket gör att det är svårt att göra saker därnere som bara förgyller så att säga....Eller det är väl fel att säga för det blir ju bra det också, men jag tror ni fattar vad jag menar.....?
 
Tex så skulle vi vilja att dom hade bättre sängar att sova i, men det kan vi ju inte köpa när det finns ett vattenhål på skolgården där barn kan drunkna eller när instrumenten är så dåliga så dom knappt går att spela på.
 
Vattenhålet öser dom för hand nu under regnperioden, då det kommer kopiösa mängder.
Tack och lov så tömdes latrinerna då vi var nere senast, annars hade vattnet trängt upp igenom hålen där och ni kan kanske själva räkna ut att det hade varit andra saker än vatten som följt med då...
 
The soakpit.......under torkan. Det ser inte så farligt ut, men det ser inte ut såhär nu kan jag säga...
Hålet blir ganska djupt om man bara är 2-3 år och trillar i...
 
 
Dom pengarna för att lösa det problemet är faktiskt på väg ner nu. Det problemet var verkligen akut och borde såklart ha åtgärdats för längesen. Det är sådana här gånger som man är tacksam att vi kan åka ner och se problemen med egna ögon.
 
Vi kan inte förstå vad som sker när vi inte är där och Eddie ber inte heller om hjälp hur som helst.
Han vet vad vi har här hemma och han har förstått hur mycket tid och arbete vi lägger för att hjälpa dem och då ber han inte om hjälp i onödan.....
Men sliter det gör dom, varenda dag.
 
 
 
                                                                           Anna
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pia

Ja, jag har förstått att hålen att stoppa pengar i är enorma!!! Och detta var ju verkligen symboliskt. Vilken tur för Eddie att han har er, och jo jag vet att ni är glada för att ni har träffat Eddie, men tänkt om ni inte hade lagt ner den tid och kärlek ni verkligen lägger ner där!!! Så superbra att det går att fixa det där hålet, och de andra "hålen" får vi hoppas att "vi" kan lösa efter hand :)
Kramar <3

2013-04-05 @ 18:24:16
URL: http://www.marlonzacco.blogg.se
Postat av: Anna

Dig tycker jag så mycket om <3 Kram!

2013-04-05 @ 20:20:03
URL: http://bristolacademy.blogg.se
Postat av: creando

Ett viktigt hål är fyllt förstår jag! Och jag förstår också att det finns många till att fylla.... Kanske måste man ändå stanna upp ibland och se vad som faktiskt har åtgärdats? Tack vare er och det ni gör. inte för att sluta kämpa, men för att få hopp och ny energi...

Jag är grymt impad av ert arbete. Vill bara säga det.

Kramar

2013-04-05 @ 23:03:49
URL: http://creando-kicki.blogspot.com
Postat av: Anna

Man vet allt det där...Vi vet vad vi har gjort och vi vet att det är bra att det har blivit gjort, men det är inte lätt att luta sig tillbaka och invänta hoppet och energin...Människor som vi kommit att älska lider.... och då vill man gärna driva på.Fastän det vore bra att stanna upp.....Tack så mycket!Kram!

Anna

2013-04-05 @ 23:30:48
URL: http://bristolacademy.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0