I hope the the lights will guide you home...

 

 

Låten som Petra Marklund sjunger tillsammans med Magnus Carlson i musikhjälpen har satt sig stenhårt i mitt inre....

Ord som The lights will guide you home och I will try to fix you känns som att det är precis det vi hoppas på för våra barn,och vi gör allt vad vi kan för att dom ska klara sig....ändå är det ett jobb som jag vet att vi aldrig kommer att klara fullt ut.

Vi kommer att förlora många på vägen och fast jag vet att vi kommer att klara många också så släpper inte känslan av oro att misslyckas. Att inte få dem hela.

 

Vi har fler med oss i kampen om barnen än någonsin tidigare men inte mycket rullar av sig själv.

Jag känner mig för långt borta oavsett var jag befinner mig, jag är alltid borta från någon och jag tycker inte om den känslan. Den gnager.

Jag vill vara hemma för att inte missa mina egna barn men jag vill också vara i Uganda.

Jag vill kunna ta upp de små barnen i famnen när dom är trötta och vill vila en stund...Jag vill kunna sitta i skuggan med ungdomarna efter en dag i skolan och prata om hur dom har haft det och sedan skratta åt någon som tvunget måste stolla sig...

Jag vill kunna säga Godnatt,Tack för idag och vi ses imorgon likaväl till barnen i Uganda som jag säger det till mina här.

 

Jag vet att mitt hem är här och det är här som jag vill leva, men det gör inte min längtan mindre för det.

Jag kommer aldrig att glömma när min dotter Linnéa  var med och hämtade hem mig från flygplatsen nu senast....jag var slut i både själ och hjärta, jag var ledsen och lite vilsen inuti, men så stod hon där när jag kom ut genom dörrarna...Jag såg henne så klart och tydligt och jag tror aldrig att jag älskat nån så mycket som jag älskade henne just då....Så det är klart att jag vill vara här, men jag vill också att vi ska leda barnen i Uganda hem....

 
 
 
                                                                           Anna

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anna

God morgon Anna!
Ja du det där med att räcka till, att finnas för alla man vill finnas till för, att ha ett hjärta som är delat mellan två platser så geografiskt långt emellan. Men jag tror att barnen på Bristol känner på sig hur mkt de betyder för dig och Jennie. Det tror jag ger dem en enorm styrka och hopp. Jag tror de bär med sig er i sina hjärtan!
Hur personaltätt är det på Bristol? Är det en dyr post för skolan med personal? Hur fungerar internatet? Finns det tillgång på utbildad personal i Kampala (typ fritidspedagog etc) om man skulle ha pengarna till att anställa? Många frågor, är så nyfiken på hur det fungerar!
Önskar dig, Jennie och alla barn och vuxna på Bristol en fin start på julhelgen!
Stor kram från Anna

Svar: Hej Anna, och tack för dina ord!Jag kan inte exakt svara på hur många lärare där är på Bristol just nu ,tyvärr är omsättningen på personalen stor...Bristol är ingen kommunal skola vilket gör att Eddie inte kan hålla de lönerna som man gör på de skolorna. Sen är det svårt att få tag på riktigt riktigt bra människor att jobba med och lita på.Skolan är Eddies och han har krav på sin personal,vilket dom inte alltid lever upp till. Det är en bit som vi hoppas ska kunna bli stabilare i framtiden.
En del lärare bor på skolan och är också dom som ansvarar för de boende barnen efter skoltid. Men mest tycker jag att det verkar som att dom håller efter varandra...:)Sen är Eddie den som har ansvaret och han är på Bristol i stort sett varje dag. Nån enstaka söndag då och då stannar han kanske hemma ,men det är inte ofta.
Hur det ser ut på tillgång på utbildad personal vågar jag inte svara på, men jag skulle tro att det finns,Kampala är en stor stad, och det finns fina skolor också så det borde rimligen finnas.

Vi önskar dig och din familj en fin jul också och tack för att ni finns för oss,Eddie och barnen!

Kram! A
Jennie och Anna

2013-12-19 @ 09:08:58
URL: http://bocafeetibyn.blogspot.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0