Det är skillnad

Varje dag har vi kontakt med någon nerifrån Uganda. Inte nödvändigtvis Eddie, men nån av storkillarna i alla fall. Det är skönt att få höra att allt är bra och man är liksom van vid de här små rapporteringarna.
 
 
Förra veckan satt vi med hjärtat halvt i halsgropen då en av våra killar,som inte bor på Bristol, inte hörde av sig som han brukar göra. Dag 1 och 2 kändes okej att inte höra nåt,dag 3 och 4 kändes inte alls bra.....Killen i fråga har inga bra hemförhållanden och oron slår till såklart.
När dag 4 var på väg att bli dag 5 fick vi sätta in det tunga artilleriet i form av Eddie för att försöka se om han kunde nå honom. Några timmar senare kom beskedet att han har haft problem med sitt nätverk, men han mår bra!
 
 
Här har vi en stor skillnad i våra länder. Dom är inte vana vid att ha någon som oroar sig för dem.
För dem är det inte så konstigt att utebli 4 dagar även om man sedan innan hört av sig varje dag sen i februari månad. Här gör vi inte så.Såklart finns det ju inget rätt eller fel i det här, men än en gång inser man vilka stora skillnader vi har i våra liv, men vi lär oss, och dom lär sig, varje dag.
 
 
                                                                              Anna
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Melody and M.E

Vilken tur att inget hade hänt! Skulle vi förlita oss på vår internetkoppling skulle nog våra barn skicka ut räddningspatrull hit för nu på sommaren är det ett under om vi kommer ut på internet på dagtid! Så just nu är det spännande att se om den här kommentaren går iväg!
Ha det gott i sommarvärmen!
Kram
M.E

Svar: Den gick iväg! :) Tack för det :) Hoppas ni mår bra och att ingen räddningspatrull behöver komma till er! Må väl, kram! A
Jennie och Anna

2013-07-23 @ 17:10:30
URL: http://melodyshihtzu.blogspot.se
Postat av: Pia

Tänk så härligt det är för dem att ha någon som bryr sig!!! Ni är fantastiska <3
Kramar <3

Svar: Härligt eller kanske bara jobbigt?! :) Kram! A
Jennie och Anna

2013-07-24 @ 07:35:14
URL: http://www.marlonzacco.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0