En lycka vi aldrig tidigare mött!

 
För ganska längesen (!) nu så drog vi med hjälp av våran fantastiske nyfunna bloggBristolVän Åse igång ytterligare en insamling till förmån för våra älskade barn i Uganda. Målet var att kunna köpa några nya instrument till dem.
Det här var en insamling som startade oerhört trögt, och det kändes ganska länge som ett rejält misslyckande faktiskt, fastän vi lovat oss själva att vara nöjda med minsta lilla krona som kom in som kanske i alla fall kunnat vara till hjälp till åtminstone ett par nya cymbaler!
 
Vi satte slutdatumet för insamlingen till den 1 juni.....
Tiden rann iväg för oss och sedan för Eddie då mycket arbete har varit i görningen men nu är det gjort!
 
Nu ska ni veta att instrument i Uganda är oerhört dyrt, precis som i Sverige, men att det behövs nya instrument till brassbandet råder det inga som helst tvivel om så därför kändes ändå insamlingen ändå befogad, Och hör här....
Efter 3 veckor kunde vi räkna fram till 15.000 insamlade kronor till barnen! En svindlande summa i mina och Jennies öron! Pengar som kommit till största delen av våra bloggläsare men också från våra familjevänner och egna familjer.
15.000!
Förstår ni känslan?
 
Vi bestämde oss att inte skriva summan till Eddie utan vi ville se honom när vi sa det så vi hade ett Skypemöte med honom. Vi pratade lite allmänt först och sedan berättade vi att insamlingen var klar och vad summan hamnat på. Han tackade så mycket och tyckte att vi hade gjort ett jättebra jobb, men hans reaktion var inte riktigt sån som vi hade trott faktiskt. Vi vet att Ugandier inte visar sin glädje på samma vis som vi gör men det kändes det ändå lite konstigt.
Men vi tänkte inte så mycket mer på det och pengarna skickades ner....
 
Sedan kom det en reaktion som vi aldrig någonsin mött. Jag kan inte ens skriva det utan att tårarna rinner. Eddie är ALLTID oerhört tacksam för det vi gör och har gjort.
Men det har var nåt utöver det vanliga.... Hans svala sätt då vi meddelade summan handlade bara om rädsla för att nåt skulle ske innan pengarna var på plats hos honom. Man gläds inte i förskott för något, därför att alltför många gånger har man blivit sviken och utlovade saker hålls inte.
Jennie och jag jobbar inte så.... och självklart kom pengarna till honom och då som först kom hans totala glädje!
 
Vi önskar så att ni hade förstått vad vi tillsammans har gjort. För de insamlade pengarna kunde Eddie köpa en ny TUBA och en TROMBON. Det var det absolut mest akuta. Det känns kanske  lite futtigt att "bara" kunna köpa 2 instrument, men då förstår ni hur omöjligt det hade varit för Eddie att själv köpa dem.... 
 
Hans mail till oss visar på en glädje som vi aldrig mött...Han skriver att han ALDRIG trodde att detta skulle kunna hända, att han skulle kunna få hjälp med nya instrument. Han kallade det ett historiskt ögonblick för Bristol, och bara det känns fantastiskt att få vara en del av.
Han skrev också att dom skulle samla alla barnen och visa upp de nya instrumenten och det gjorde dom också. Det hade varit total glädjefnatt på skolan! En ny tuba som såg ut som GULD.....!
 
 
Jösses vad jag och Jennie önskat att vi hade fått vara på plats och se det.....
Sedan kom fotona som fick oss att verkligen förstå storheten i det som vi tillsammans har gjort.
Glädjen i Eddies ögon och stoltheten... Jag ryser vid blotta tanken. Att jobba så hårt som han gör och sedan kunna få ge det här till barnen måste kännas helt otroligt för honom.
 
 
Så alla ni som har varit med och bidragit till det här..... från djupet av våra hjärtan
TUSEN, TUSEN TACK!
Vi vet inte vad vi mer kan säga, men vi hoppas att ni förstår ändå och känner vår oerhörda tacksamhet för att ni finns.... för oss,för Eddie och för barnen på Bristol Academy! TACK! ♥
 
 
Anna och Jennie
 
Fotografierna är både suddiga och annat men det känns lite oviktigt i sammanhanget.... :)
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Åse

Underbart , härligt och fantastiskt . Jag bara ler med lite fukt i ögonvrån. Snor några bilder . Kram

Svar: Visst är det det? :) Tack igen för att du finns och stöttar upp :) Sno bilder, hur många du vill! :) Kram A
Jennie och Anna

2013-07-26 @ 10:11:41
URL: http://schnauzeraxl.wordpress.com
Postat av: Decdia

Men gud vad kul att insamlingen blev så lyckad och att de fick de väl behövda instrumenten!

Svar: Ja, att det blev en sån slutsumma känns helt fantastiskt! :) A
Jennie och Anna

2013-07-26 @ 11:23:08
URL: http://decdia.blogg.se/
Postat av: Tess

Vilka underbara Bilder… vilken glädje för barnen och Eddie. Jag blev så rörd att läsa och se hur tacksamma de är för hjälpen dem får från oss och det gör att man vill bara fortsätta med hjälpen så att dem kan också leva ett någorlunda bra liv med det lilla dem äger och har… bra gjort tjejer!!

Svar: Ja, det var sann glädje! Tack för all din hjälp till barnen....! Kram A
Jennie och Anna

2013-07-26 @ 11:27:54
URL: http://tessreal.blogg.se/
Postat av: Hörni!

Ååååh! Helt fantastiskt underbart! :)

Svar: Det tycker vi med! Det var många tårar som föll då vi fick bilderna.....Stolta var vi! Kram och Tack! A
Jennie och Anna

2013-07-26 @ 17:57:41
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Vad roligt att glädjen blev så stor. Och vad kul att ni lyckades få ihop så mycket till slut. Är glad att jag kunde hjälpa med en liten del iaf.

Svar: Visst är det häftigt när människor kan förenas och nå ett mål? Hur bra som helst! All hjälp betyder massvis för oss! Kram! A
Jennie och Anna

2013-07-26 @ 19:52:45
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: Mona W

Åh vad härligt!! Blir varm ända längst in. Underbara bilder som vi får ta del av. Ska lämna detta vidare till " mina " ungdomar.
Kram på er

Svar: Hälsa ungdomarna från oss! Och tacka dem än en gång för det som dom gjorde....utan dem hade vi aldrig nått ett så bra resultat! Kram och tack också för din hjälp! A
Jennie och Anna

2013-07-26 @ 19:59:42
Postat av: Pia

Underbart underbart underbart!!!!!! Härliga ni som håller i tåtarna. Vilka sköna bilder, vilken lycka ;) Jag blir alldeles varm i hela kroppen och får en tår i ögonvrån. WOW!!!
Ha det bäst!
Kramar <3<3<3

Svar: Visst är det underbart? Man dör lite! Må väl och Tack! Kram! A
Jennie och Anna

2013-07-26 @ 20:16:23
URL: http://www.marlonzacco.blogg.se
Postat av: Maria

Härligt att se glädjen som genomsyrar bilderna!

Svar: Ja, där var tydligen riktig glädjefnatt! :) A
Jennie och Anna

2013-07-27 @ 16:15:26
URL: http://www.maria-jagochdemina.blogspot.com
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0