Att hjälpa!

I vårt projekt har vi flera olika sätt som man kan hjälpa till på och vi är tacksamma för all hjälp som vi kan få, för utan den så kan vi inte göra det vi gör. Det finns inga som helst möjligheter att vi klarar allt själva längre.

 

 

  • Vi har våra familjevänner som skriver med ett specifikt barn, och bidrar med pengar för det. Detta är väl det sättet som dom allra flesta känner är det enda rätta....Man känner att man "gör" något. Men med det här sättet att hjälpa så åtar man sig också vissa saker och det passar inte alla. Vi är väldigt noggranna med familjeverksamheten då den betyder väldigt mycket för barnen där nere, så den måste flyta på. Och ibland måste vi sätta stopp för intag av nya familjevänner för att hinna ikapp och etablera en bra kontakt.

 

  • Vi har också månadsstödjare som betalar en summa varje månad. Den här hjälpen är oerhört viktig, och gör precis lika stor skillnad som den som familjevännerna ger. Här behöver man inte göra något mer, men man hjälper till att trygga upp situationen så att vi slipper "panikarbeta" då det rasar. Drömmen är att kunna jobba i förebyggande syfte.

 

 

  • Sen brukar vi alltid göra ett försök att samla in pengar då vi reser ner för att kunna köpa saker då vi väl är på plats. Då kan man också välja att hjälpa till. Alla sätt att hjälpa är bra, det viktiga är att man gör något....

 

 

Känner ni att ni vill vara med? Eller ni undrar något, så kontakta oss jättegärna!

 

 

 
 
 
                                                                Anna och Jennie

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0