HARD WORK PAYS

 Det är  barnen och ungdomarna som vi möter på våra resor som vi gärna berättar om för er här på bloggen. Dom har många öden som berör oss och dom vill vi ju också att ni ska få ta del av. Korten vi tar och får med oss hem är mestadels helt ljuvliga att titta på och varje gång ser man något nytt i korten på alla barnen. Våra besök är helt fantastiska och vi får komma nära barnen, bära dom som vill bli burna och trösta dom som behöver tröst.

 

 

Bakom allt detta så ligger det också många timmar av jobb. Jobb som startar här hemma och som startar månader innan resan och som fortsätter fram till dess att våra väskor är vägda och incheckade på flygplatsen i Sverige. 

 

 

När vi väl är framme tar ett annat sorts arbete vid. Ganska omgående sätter vi oss i möten med Eddie där vi diskuterar hur situationen på skolan är, vad som behövs inhandlas till skolan, är där några som är sjuka, finns det barn som har fösvunnit osv. Detta är ett måste innan vi kan komma igång med den långa arbetsveckan som vi faktiskt har framför oss.

 

 

När vi gjort upp vad som ska handlas så tar Eddies hårda arbete vid till att leta dom bästa priserna och få så mycket som möjligt för pengarna vi har med oss. Vi ska ju förvalta pengarn på bästa sätt utefter det förtroende vi har fått från givarna. Varje dag läggs många timmar på att diskutera och förhandla.

 

 

Det ska ringas till någon som känner någon, åka från en butik till en annan, leta telefonnummer till någon, ordna transprt, fixa hantverkare osv. På kvällarna ska allt dubbelkollas, sorteras, packas osv. Många kvällar blir till nätter innan vi kan lägga oss för att sova några välbehövliga timmar. 

 

Ingenting köps utav Eddie utan att han först kollar med oss om det känns rätt med priset han har givits och att antalet är rätt.

 

 

Det blir många papper som skrivs allt efter som veckan går. Vi måste ha allt svart på vitt, både för oss och för Eddie.

 

Vad jag vill säga är inte att det ska tyckas synd om oss på något sätt, men trots att korten på barn är helt underbara så ligger det många, många timmars jobb bakom för att få allt att fungera. Det gäller både för oss och för Mr Kisingiri……..

 

Jennie


Kommentarer
Postat av: Malla

jag kan bara föreställa mig hur mkt jobb som ligger bakom!

Svar: Ja, det är en del faktiskt....fantastiskt kul men ändå arbetsamt :) Kram!
Jennie och Anna

2013-06-09 @ 20:59:48
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Lina

Kollar in här titt som tätt men har inte så mycket att skriva. Det är kul att följa er o vad som händer på Bristol. Bra jobbat!

Svar: Kul att du tittar in! Du är alltid välkommen :) Kram!
Jennie och Anna

2013-06-09 @ 22:52:27
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0