JAG BLIR KNÄPP!

Jag har en ny dator. Jag avskyr den djupt. Jag undrar om jag någonsin kommer att tycka om den.
Windows 8 är ingenting för mig som suger på datorer.
På bara några timmar har jag lyckats radera både det ena och det andra, såsom fina kommentarer vi fått på bloggen samt en del bilder. Jag har heller inte lyckats lista ut hur jag ska svara på en kommentar då den säger massa saker som jag inte förstår vad den menar.
 
Jag återkommer, när jag är mindre arg och förstår hur den här skitdatorn fungerar alternativet är att jag slänger ut den på åkern. Men jag kommer tillbaka.... och jag ber om ursäkt för de kommentarerna jag har raderat..... det var inte meningen....
 
 
 
                                                               Anna

Kommentarer
Postat av: Pia

Anna Anna, du vet, man kan inte bli.... :D Skoja bara. Windows 8 är lite klurigare än 7an. Men man lär sig. Jag börjar komma in i det efter 4 månader!!! ;)
Kramar <3

Svar: Lite klurigare....? Den är hysterisk.....! 4 månader är en lång tid......Kram! <3
Jennie och Anna

2013-06-26 @ 16:02:03
URL: http://www.marlonzacco.blogg.se
Postat av: Min plats i solen

Datorer är fantastiska när de fungerar som de ska men när de inte gör det... ja, då kan de verkligen driva en till vansinne. Jag hoppas att du och datorn kommer bli vänner snart och att du ger den en chans innan det blir åkern. ;)

Ta hand om dig!♥

Kram Lotta

Svar: Grejen är väl den att datorn är säkert jättebra.....men det hjälper ju föga när den som sitter framför inte fattar!Jag känner just nu att åkern var ett lite förhastat beslut....så jag testar lite till :)
Ta hand om dig med!
Kram Anna
Jennie och Anna

2013-06-26 @ 21:58:10
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0