Nu är det sommar!

En flicka som ser fram emot sitt allra sista sommarlov. En pojke som tar ett kliv ut från grundskolan och äntligen ska få göra nåt som han själv har valt. En lillebror till dessa som mest bara flyter med i tillvaron och inser att han har alltför många år kvar i skolan för att kunna se ett slut på det ännu :)
Mina tre egna barn som får mig att spricka av stolthet. Ett långt härligt sommarlov ligger framför dem och dom förtjänar det verkligen.
Att regnet öser ner spelar ingen roll, sommaren är här och den kommer att bli bra!
 
 
I Uganda börjar vardagen för Sam bli som vanlig igen. Lillasyster kom hem efter 2 dagar på sjukhuset.
När Sam kom för att lämna henne till mormor möttes han av att lillasysters storasyster (Sam delar mamma med Treccy, som i sin tur delar pappa med Norah) också hon har fått malaria.... Sam fick ta henne med sig och spendera ytterligare en natt på sjukhuset men nu med ett annat barn. Ett barn som han inte har några blodsband med, men ändå inte orkar se lida.
 
Så helt tömd på pengar, men med en friskare lillasyster så är Sam ändå nöjd, och jag är stolt över honom och hans hjärta....så himlans stolt.
 
                     Sam och min Elias....
 
                                                                       Anna
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0