<3

En stund framför datorn en lördagmorgon och jag hamnar i ett samtal med en människa som har genomlidit mer än vad många av oss tillsammans har gjort.

 

Ändå ger han mig sin historia igen utan omsvep och jag kan inte annat än att finnas...

Jag blir arg för att de vuxna utsätter sina barn för saker som inget barn ska behöva gå igenom, jag blir ledsen för att det har hänt och jag blir så oerhört stolt över att han är där han är idag.

 

Jag känner tacksamhet för att Eddie såg det jag själv såg flera år senare, att han funnits där och fångat upp honom när det inte funnits någon annan.

När jag ser dem tillsammans så vet jag att det inte finns någon som betyder så mycket som Eddie har gjort,

och i mitt stilla sinne så kan jag inte låta bli och undra hur många berättelse likt den här det finns i historien kring Eddie och Bristol.

 

Hur många liv har han räddat egentligen?

 

                                                                               Anna


Kommentarer
Postat av: Pia

Ja, det verkar vara otaliga. Men tänk också på vad ni betyder för först och främst Eddie men inte mindre för alla ungdomar där som ni tar er tid och lyssnar på!!!! Ni är GULD <3
Kramar <3

2013-03-09 @ 17:38:30
URL: http://www.marlonzacco.blogg.se
Postat av: Anna

Det vi gör är ingenting i jämförelse, ingenting! Ögonen de tittar på Eddie med....det är kärlek. Men tack för att du tycker att vi är bra :) kram ❤

2013-03-09 @ 19:35:06
Postat av: Melody

Eddie är en klippa, men jag förstår att det finns en massa barn där som inte har någon Eddie att ty sig till. Det gör ont i hjärtat.
Ont i hjärtat gör det också att det finns barn i Sverige som har det svårt. Jag ska titta på Kalla Fakta i kväll och känner redan nu hur ledsen jag kommer att bli.
Önskar dig en bra söndag med vila!
Kram Melodys matte

2013-03-10 @ 08:54:22
URL: http://melodyshihtzu.blogspot.se
Postat av: Anna

Barn världen över lider i det tysta...det spelar ingen roll var de bor, det gör ont iallafall. Önskar också dig en bra söndag! Kram :)

2013-03-10 @ 09:30:44
URL: http://www.bristolacademy.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0