Kikabi Brain!

Det finns en kille i Uganda som heter Brain...Brain går inte längre på Bristol, men när vi kommer dit då kommer han. Han är så jättevänlig och han finns där alltid för att hjälpa till med vad än vi kan behöva hjälp med.
 
Jennie och han fann varandra senast då vi var nere tillsammans och dom pratade en hel del...Och Brains öde är inte roligt det heller, precis som så många andras.
 
Vi ville såklart ha en present med oss till Brain nu när jag åkte ner i Oktober och då vi vet att han älskar att spela fotboll så var det en given present. Vi hade med oss målvaktshandskar och en fotbollströja och på plats i Uganda hjälpte Sam oss med att köpa en fotboll till honom. Sam fick då medskickat fotbollsstrumpor och benskydd också där han köpte bollen så att Brain skulle bli glad hade jag inga som helst tvivel om!
När den lilla i min famn vaknat spelade vi lite fotboll jag och Brain på skolgården, och dom ögonen han hade då hade jag gjort mycket för att få se igen, dom var så lyckliga!
 
 
Det är en glad Brain... och jag blir ju såklart precis lika glad då. Den lilla sovande i min famn är Eddies egen
2 åring. Jag får nog erkänna att den lilla blev en liten favorit för mig.... :) När hon såg mig så sträckte hon ut armarna och ropade Anna! och så upp i famnen. Inte så svårt att smälta då!
Frågade man henne hur hon mådde så svarade hon på enegelska I´m fineeee.....
Hur sött som helst!
 
 
En dag kom Brain till skolan och han var lite dämpad. Jag frågade med en gång om allt var bra men han hade ont i en arm.... Och hjälp! Jag dog nästan... Bilderna visar det inte men armen var jättesvullen verkligen!
Jag hämtade Sam som pratade med Brain på Luganda för trots att han är duktig på engelska så är det lättare på sitt eget språk.... Jag var helt säker på att armen var bruten.Brain hade varit på en klinik berättade han och sa att benen hade bytt plats.... den hade ju gått ur led. Jag är fortfarande inte säker på att det är fallet men jag kunde inte göra mer.
Den svarta pricken ni ser på Brains hand var efter nån behandling han fått med örter som skulle funka som lindring och läkning. Här i Sverige hade den där armen varit gipsad.
 
 
 
                                                                                     Anna
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0