We believe in you!

Vi jobbar hårt med att barnen ska känna sig sedda på Bristol. Vi vill att dom ska få vara barn och vi vill att dom ska veta att det dom vill betyder något. Att hårt arbete lönar sig har dom fått inpräntade i sig sedan dag 1 på skolan då det som bekant är skolans ledord, men dom ska också veta att vi tror på dem, i alla lägen oavsett vad!

 

Därför gjorde vi den här skylten till barnen den här gången att hänga upp på skolan så att dom kan se den, och veta att vi tror på dem varje dag!

Fastän vi inte är där hos dem alltid så är dom alltid med oss ändå...

Skylten är gjord för att sitta ute men det berättade våra Ugandiska vänner för mig att det skulle den inte göra minsann!
Då skulle den bli förstörd... På skolans kontor skulle den sitta för då ser alla den som kommer dit och barnen är ofta där för att hämta saker... Så Eddie visar var skylten ska sitta och sen får Faisal skruva upp den!
Jag sitter mest och ser fjantigt nöjd ut....

 
Den orangea färgen valde vi för att det är skolans färger... Den lila för att det är färgen för de boende barnens kläder och den gröna färgen, den valde vi för livet....
 
 
                                                                                 Anna

 

 


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0