Det spretar hej vilt!

Jag tycker så fasligt illa om vintern.....verkligen illa. Jag kan störa mig bara på tanken att den kommer närmare fastän vi har en hel höst före den och fastän vi har haft en alldeles fantastisk sommar...

Jag tycker inte om hösten heller, men den är hanterbar och jag tror att jag borde skärpa till mig och försöka tycka om och uppskatta hösten lite mer...Men det är svårt när jag hela tiden vet vad som kommer efter den!

Jag är nog född i fel land....

 

 

För övrigt så var det en bra start på Bristol i måndags. Eddie ringde på Skype igår och berättade att ca 100 av barnen var tillbaka och resten väntas in under veckan. Precis som det brukar så tar det lite tid att komma igång i Uganda och African time används oavsett vad det handlar om.

Det är en sak jag gärna hade ändrat på...deras sätt att se på tid. Helt galen och vansinnigt irriterande då man drabbas av den...!

Eddie berättade också att nu både längtar dom och väntar på att jag snart kommer dit, och det värmer såklart i hjärtat!

Jag är inte den enda liksom.... :)

 

 

Glädjande är att igår fick vi en hel låda skänkta till barnen med nya kläder från en Team Sportia butik i vår stad!

Så roligt och det känns fantastiskt att kunna ge dem nya kläder, plus att det såklart känns så roligt att nån tänker på barnen!

Så Anna-Karin,Helena och ni andra, TusenTack för er hjälp till barnen på Bristol! Så mycket värt!

 

                                                                     Anna

 

 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0