När det faller stenar från hjärtat..

För varje gång som någon gör nåt eller uppmärksammar oss så vet ni vid det här laget att det faller stora stenar från våra hjärtan...det handlar inte bara om att få pengar utan att nån gör något överhuvudtaget.
 
Imorgon tex är det ett stort event i vår stad Varberg där det ska hända olika saker med uppträdande och massa roliga grejer! Varbergs stadshotell har en också dom en grej som innebär att kockarna där kommer att göra en jättestor landgång som människor kan köpa och äta på deras hotell,och pengarna som dom får in för det här har dom bestämt ska gå till våra barn på Bristol Academy! Helt galet och fantastiskt roligt och det här är väl första gången som vi syns i ett så pass stort sammanhang som det här faktiskt är!
 
Bakom det här ligger en av våra familjevänner som heter Elin! Vi är så otroligt tacksamma och det ska bli så kul att få se vad som händer. Elin erbjöd sig i samma veva med det här att göra en logga till oss som representerar oss här hemma och medans jag var i Uganda så jobbade Jennie och Elin fram en, som vi tycker på pricken representerar det vi jobbar för!
 

Bilden är ju än en gång under all kritik men jag vill bara att ni ser våran superfina logga och vad hotellet valt att göra för att på sitt vis hjälpa några som har det svårt.
 
 
SuperTack Elin,verkligen! Vi är mer än stolta över vår alldeles fantastiskt fina logga!
 
 
                                                                               Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: Christina Handin

Fantastiskt!

Svar: Absolut! :) Kram! A
Jennie och Anna

2014-04-26 @ 21:16:26
Postat av: Elin

Det var bara roligt att kunna hjälpa till på något mer sätt. En logga kan tyckas ytligt i detta sammanhang men det kan förenkla kommunikationen när projektet får en egen "identitet". Kul att ni känner att den passar så bra :) Ska bli spännande att se vad morgondagen har att erbjuda! Vi ses :)

Svar: Loggan känns mer än bra och det var på tiden! Tack igen och vi är väldigt nöjda med gårdagen <3! Kram! A
Jennie och Anna

2014-04-26 @ 21:21:07
Postat av: Anna-Bokcaféet i byn

Det är ju alldeles suveränt och vilken fin logga!!
Kram Anna

Svar: Visst blev den jättefin? :) Kram! A
Jennie och Anna

2014-04-27 @ 20:28:43
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0