Vi behöver hjälp-vill du?

Vi ber om hjälp ofta....vi vet det men vi klarar det inte annars. Vi har inte dom möjligheterna fastän vi önskat det tusentals gånger. Vårt arbete vore lättare då. Att be om hjälp till våra barn på Bristol är en hårfin gräns.
Frågar man för mycket vill inte människor hjälp till längre och den dagen då det händer då finns inte heller vi. 
Vi har en skara människor med oss som alltid,utan att vi ber om det,kommer med hjälp till barnen i olika former.
Vi förväntar oss det aldrig,men känslan inuti oss då den kommer önskar jag att jag kunde beskriva för er,men det går inte...
 
 
Nu står vi inför ytterligare en resa ner och av erfarenhet så vet vi att det kommer att vara saker som vi måste göra när vi kommer ner,det är det alltid.
Vi vill ha en fest för barnen,inte för att det är ett måste eller för att dom kräver det men vi vet att just den där kvällen lever dom på långt långt efter att vi lämnat dem.
 
 
Så finns det någon som kan tänka sig att skänka en slant till våra barn nu när vi reser ner så skulle vi bli så otroligt tacksamma.Varje krona,och vi menar VARJE krona går helt oavkortat till barnen på ett eller annat vis.
För oss finns inget annat.
 
 
Har du kanske nån mobiltelefon liggande som ingen använder,eller kanske en laptop som är gammal men ändå funkar så tar vi gärna också emot det.
 
 
Ensam är man inte stark, men tillsammans är vi det!
 
8388-1,4 140 970-7
Swedbank
 
 
 
 
Anna Jennie
&
Barnen på Bristol Academy
 

Kommentarer
Postat av: Hugo

Hej
Jag och min lillasyster skänker 4 veckors vekopeng till barnen på Bristol.

Svar: Hugo...Du och din lillasyster är världens snällaste! Tack så hemskt mycket <3 Kramar från Anna,Jennie och alla barnen på Bristol
Jennie och Anna

2014-08-06 @ 22:00:56
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Jag vill självklart vara med och hjälpa till på något sätt! Behövs det fortfarande underkläder till exempel? Eller är pengar mer akut? Hur mycket kostar till exempel en fruktstund för barnen som ni har visat tidigare? Många frågor blev det.... tipsinlägg kommer på min blogg inom några dagar också.
Heja er igen!! Kram

Svar: Underkläder börjar lösa sig...pengar är mer akut just nu... För 500 kr får ca 100 barn en rejäl frukttallrik. Senast jag var nere räckte det också till lite kött (hjärta som är väldigt näringsrikt) till de minsta.
Tack för att du tipsar! Kram A
Jennie och Anna

2014-08-07 @ 22:33:44
URL: http://annasfotnoter.wordpress.com/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0