Det är så skönt!

Lika illa som man mår innan det är dags för en föreläsning lika skönt är det efteråt! Det ger en otrolig kick att lägga rädslan åt sidan och sen bara öppna upp hjärtat. Ja....för det är där det sitter.Vi är inga föreläsare och vi kommer mest troligt aldrig heller att bli det.Men vi är Jennie och Anna,och det funkar också.
 
 
Igår var det dags igen och vi höll till på Strömma Kvarn hos Marina.Stället har så mycket hjärta så bara det hjälper till att göra det bra. När det sen idag rasslade till på barnens konto efter ett lotteri som sällskapet vi föreläste för hade, så känns det mer än bra! Tusen Tack för det bidraget til våra älskade ungar!
 
 
                                                                                  Anna
 

Kommentarer
Postat av: Camilla Johansson

Tack Jennie och Anna för att ni kom och föreläste för oss och berättade den fängslande berättelsen om Bristol Academy. Ni är visst föreläsare, men framförallt är ni fantastiska medmänniskor och vi var djupt imponerade av det jobbet ni lägger ner, det var bara roligt att kunna bidra lite till era projekt. Lycka till med ombyggnaden av sovsalarna.
Kram Camilla/PM Varberg

Svar: Tack så hemskt mycket,och tack för att ni lyssnade! Så mycket värt när man pratar om något som finns i hjärtat! Vi tar kvällen med oss som en av våra bättre! Kramar!
Jennie och Anna

2014-12-08 @ 15:01:53
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0