Vi har världen bästa brassband!

På lördagen var det lite undervisning på förmiddagen för barnen och efter att undervisningen avslutats så väntade två dagar tillsammans med bara dom boende barnen.
 
Det är fantastiskt med alla 350 barnen på plats och man känner för barnens skull att det kan vara avgörande för dom i framtiden med sina studier men allt känns lite lugnare när bara dom ca 100 boende barnen är kvar och tiden med dom som ingen har är viktigt för oss. Vi vill se dom lite extra då många av dom inte har någon familj.
 
Nu visste vi att tiden fanns för oss att kunna  ge dom total uppmärksamhet. Som Anna tidigare skrivt så hade vi med oss lite leksaker till barnen och då bland annat hopprep. Dom är ju hejare på att hoppa och vi vevade så gärna så.
 
 
 
Eivor och Christina
 
 
Något som också finns tid till är träning för brassbandet. Dom tränar varje dag efter det att skolan slutar för dagen och dom gör det i små grupper eller var för sig för att sedan gå samman och spela i hop. Det är en lycka och beundran som är stor hos oss och något som man i timtals kan sitta och lyssna på. Dom som har öra för musiken tränas i tidig ålder för att efter ca 2 år få sin plats i brassbandet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dom spelar helt på gehör med övervakning av de äldre som tillrättarvisar om dom faller in i fel tonart....
 
 
 
 
 
För pengarna som Linnea fått in för sina armband så har det köpts nya instrument till brassbanden och även nya skinn till trummorna. Under tiden innan vi kom så var Anna och Sam inne stan för att hämta de fina klisterdekalerna som nu har hamnat på trummorna till världens bästa brassband!
 
 
 
När dom går tillsammans så har dom en ledare som håller i taktpinnen. Sam tyckte att Ludvig skulle pröva att leda bandet och visst gjorde han det! Det hördes lite fniss och skratt från flickorna men Ludvig gav sig inte och dom följde honom utan problem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här är dagar man minns och som fastnar direkt i hjärtat......
 
Jennie
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0