Liten oro men mer glädje!

 

Nånstans vet vi med oss att vi har gjort skillnad för ganska många människor. Vi vet det men det är ganska svårt att ta till sig och känslan är inte bara enkel.

Det är inte utan att det blir en liten klump i magen när man inser att händer det något som gör att vi inte längre kan finnas där för Eddie då förändras livet igen för kanske 450 barn.... och ansvaret för det ligger på mig och Jennie. Det handlar inte om att leverera litegrann utan det är ett tämligen stort ansvar som vilar på våra axlar och ibland kommer det över en och man blir livrädd. Livrädd för att misslyckas och livrädd för att svika någon som litar på oss.

 

Vi vet att vi hela tiden gör vårt bästa men vi kan aldrig luta oss tillbaka med känslan att det är lugnt och stabilt för dem...

Vi har aldrig lovat Eddie något, och vi har inget dagligt ansvar för skötseln eller driften av Bristol men vi är en del av den, och det kan vi inte ändra på...vi vill inte ändra på det heller.

Men ibland så slår oron till att vi inte ska klara det som vi vill och ibland känns lasset tungt att bära.

Men bara ibland och väldigt korta stunder...

 

Glädjande är att ett ställe i närheten av oss som heter Ästad Gård har bestämt sig för att för varje ny gilla markering av deras sida på Facebook får så skänker dem 5 kr till Barnen på Bristol Academy!

Så in med er där och gilla och dela så får våra barn en slant och ni har chansen att vinna en övernattning på ett fantastiskt ställe! Passa på att ta er en titt på våran facebooksida också när ni ändå är där!

 

 

 

                                                                                  Anna

 


Kommentarer
Postat av: Anna - mamma till två prinsessor och en prins

Vilket bra initiativ!!
Jag går in och gillar direkt!

Svar: Tack Anna! :) Kram A
Jennie och Anna

2014-02-18 @ 14:20:55
URL: http://annasfotnoter.wordpress.com
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0