Vi behöver lite hjälp på vägen......

Vi har sagt det många gånger förr och vi säger det gärna igen - aldrig hade vi trott att den första resan i maj 2008 skulle leda till dit som vi befinner oss just nu!
 
Då vi arbetar på samma ställe, fantastiska Korv me Mos i Tvååker, och våra arbetspass också ofta genomförs med varandras sällskap så får vi mycket tid tillsammans där vi ofta mellan kunderna både diskuterar och analyserar arbetet med Bristol. När vi sedan är hemma och på varsitt håll så sätter vi oss med allt det praktiska som måste skötas med blogg, betalningar, mail och andra praktiska göromål som rör Bristol.
 
Hade det inte varit för att det måste in pengar till överlevnaden för familjen så kan vi med lätthet säga att man skulle kunna bedriva arbetet med Bristol på näst in till heltid. Det hade inte gett en krona till inkomst men ibland så funderar vi på hur livet skulle vara om man fick ha detta som arbete.......
 
Alla pengar som vi får in i projektet går oavkortat ner till skolan och till barnen. Alla pengar vi får in på föreläsningar, insamlingsbössor och gåvor som direkt går in på kontot hamnar där det ska. Det är så vi har arbetat och det är det enda sättet vi vet hur vi ska göra för att visa förtroende gentemot givarna och det är så vi ser hur pengarna kommer till glädje på skolan.
 
 Att arbeta idellt med något tar oerhört mycket tid samtidigt som vi inte skulle vilja byta ut det mot något annat då vi uppfylls av något mycket större än vad vi tidigare gjort i livet när vi ser vilken skillnad vi kan vara med att göra. 
 
Att besöka skolan har blivit oerhört viktigt för oss. Vi har genom åren fått många vänner och barnen ligger oss oerhört varmt om hjärtat. Eddie och hans familj betyder även dom väldigt mycket för oss och Eddie är en person vi ser upp till och vi längtar till dessa gånger när vi kan träffas. Som vi skev innan så hade vi aldrig trott att vi idag skulle vara där vi är och detta innebär också att vi nu har ett ansvar där vi arbetsmässigt behöver våra besök på skolan för att med egna ögon se hur pengarna vi får in kan arbeta på bästa sätt. Det är först när vi är på plats vi kan se vad som behövs göras och det är därför våra besök på skolan nu måste bli lite mer kontinuerliga.
 
 
Vi betalar alltid våra resor och upphälle med privata pengar, men den privata ekonomin räcker inte alltid till det man så önskar att den gjorde och vi känner nu att vi har kommit till ett läge där vi behöver hjälp. Vi vänder oss till er då kanske någon av er läsare sitter på svaret till vår fråga. Vi undrar om någon vet var eller hur man kan söka bidrag/hjälp till våra resor ner via fonder eller andra ansöknings platser. Skriva ansökningar är helt nytt för oss och kunskapen på detta område är inte något vi besitter, men om någon kan hjälpa oss med var och hur så ska vi nog på något sätt ge oss in i denna världen också!
 
Tack!
 
 
 
 
Anna & Jennie
 

Kommentarer
Postat av: Mona W

Fonder finns det gott om och jag ska absolut göra mitt bästa för att hjälpa er hitta dessa. Ett mycket klokt beslut av er att be om hjälp även till era resor. De är ju så viktiga. Ni är bäst!
Kramar Mona

Svar: Du är bäst också! Tack! Kramar
Jennie och Anna

2014-02-12 @ 07:19:36
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0