Jag är full av tro men ändå lite rädd....

 

Nytt år innebär alltid nya förhoppningar. Man planerar i stora drag det man vet ska ske under året med födelsedagar,semestrar,konfirmationer,studenter och andra stora händelser, sen hoppas man att det ska bli ett fantastiskt år som man kommer att minnas som ett av de bästa.

 

Precis så är det för oss också...Men sen har vi det där andra i livet också.

Det där som blev så oändligt mycket större än vad vi nånsin kunnat ana. Vårt liv med Eddie och barnen.

Livet där rädslan att misslyckas är större än vad det är i det vanliga livet för att vi har många med oss numera.

Känslan av att inte leva upp till det som förväntas av oss.

Kanske är det jag i själva verket som sätter upp förväntningarna, jag vet inte, men jag vet att jag är rädd att inte klara av det som vi är mitt uppe i.

Att svika sig själv och misslyckas det gör man, det har man lärt sig att ta, men att svika 400 barn som tror på en, det vill man bara inte ska hända. Det får inte hända.

 

 

Jag ser ljust på framtiden, det gör jag verkligen, men med ett litet litet uns av oro att vi helt plötsligt ska vara ensamma kvar, så ensamma som vi var förut...

 

 
 
                                                                                 Anna

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Anna!
Vi är fler som vill vara med och stötta och som avser att vara det lång tid framåt! Ni gör ett hästjobb och om vi andra kan bidra med ngt så vill vi förstås göra det! Tillsammans är vi stark! Men jag förstår förstås det där lilla fröet till oro som inte riktigt lämnar er.
Önskar dig, Jennie och alla på Bristol ett fint 2014 fullt av möjligheter, glädje och hopp!
Kram Anna

Svar: Jag vet egentligen att vi är många nu, men ändå slår oron till allt som oftast... Vi styr över så lite egentligen och man vill så otroligt mycket! Helst förändra hela världen....Men jag vet att vi är starka om vi bara kämpar! Tack för att du finns för oss och för barnen! Massa kramar och ett gott 2014 till dig också! A
Jennie och Anna

2014-01-03 @ 10:25:12
URL: http://bokcafeetibyn.blogspot.com
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0