Nytt år - 2014

Ett nytt år innebär helt olika för olika människor. Under mina 38 år har jag lärt mig att inte avlägga några nyårslöften för jag bryter dom ändå några dagar efter jag lovat dom. Jag har också lärt mig, främst sedan vi startade projektet med Bristol, att leva i nuet med dom förutsättningar vi har. Det vi vet vet vi nu och vad som händer i morgon eller i framtiden kan ingen veta. Det vi kan påverka är vägen vi ska vandra för att nå målet och både jag och Anna känner ett 2014 kommer bli ett fantastiskt år på många olika sätt. Vi har så otroligt många medmänniskor med oss på vår resa med barnen och Eddie och efter snart 6 år så lever vi i nuet och gör det bästa som vi kan med förtroendet som ger till oss.
 
Som Anna skrev i ett tidigare inlägg så var det i går som ett gäng killar som kallar sig för Fastarpz runners anordnade ett löparlopp i vårt lilla samhälle Tvååker. Jag och Anna ville givetvis vara på plats och Annas dotter Linnea följde också med. När vi gick från parkeringen och gatan fram till där start och mål var så möttes vi att ett väldigt stort och förväntansfullt gäng med löpare. Det var många för oss kända ansikten och det var en härlig känsla att se att så många samlades för att avsluta årets sista dag med ett löparlopp som killarna för tredje året i följd anordnat. Förra året kom det 70 startande och i år var där 113 startande! 
 
Många som vi pratade med tog tillfället att röra på sig efter all julmat och så fanns det dom som gick in för det med full styrka. Där fanns en tidtagning för de som ville ha koll på sin sluttid och Kent skötte speakern på bästa underhållande sätt.
 
 
 
Uppvärmningen....
 
 
 
Min och Annas fina kompis Anki och hennes man Anders sprang
 
 
Enar och Kent två av de drivande killarna i Fastarpz Runners
 
 
 
Startskottet gick och allt var igång. Det var många glada, sammanbitna, slitande och svettiga löpare som efter 2,5 km, 5 km och 10 km kom i mål efter varierande tider och det var så roligt att vara där på plats för att se stämningen både före och efter målgång.
 
 
 
Tjejerna som skulle springa 2,5 km
 
 
 
 
 
 
 
Håkan, Tommy, Anders, Martin och Kristina -  Martin fick representera vår familj.......
 
Korv med bröd och dricka och en rejäl prisutdelning med priser skänkta av företag i Tvååker avslutade dagens lopp. Det är med hela vårt hjärta som vi tackar killarna som anordnade loppet och för att vi fick vara med och ta del av överskottet som skänktes till våra barn på Bristol Academy - 5840 kr - blev den fantastiska summan som dom och alla deltagare skänkte till vårt arbete för barnen!!!
 
 
 
Några av elsjälarna med respektive som gjorde att allt fungerade på bästa sätt
 
 
 
God fortsättning på det nya året 2014
 
Jennie
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pia

Åh vad härligt :) Ja jag var lite för lat för att dra mig dit... Nej, ärligt talat så såg jag till att Linus vilade lite inför kvällen aktivitet.
Jag blir så glad när jag ser vad som händer runt er, det är så underbart!!
God fortsättning på det nya härliga 2014!!
Kramar

Svar: Nu deltog ju inte jag och Anna heller...... men det var en härlig stämning på plats. Det är helt fantastiskt allt som händer just nu och vi går med stora leenden på läpparna :)
En fin fortsättning till dig och din familj på det nya året, kram J
Jennie och Anna

2014-01-01 @ 13:11:35
URL: http://marlonzacco.blogg.se
Postat av: Mona W

Detta är ju helt fantastiskt! Är så glad för er och Eddies skull ❤️. Kram till er alla och en god fortsättning på 2014!

Svar: Tack för dina ord och kramar tillbaka till dig!
Jennie och Anna

2014-01-01 @ 18:54:08
Postat av: Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma

Härligt att allt blev lyckat. Önskar er ett Gott Nytt År.

Svar: Det är en glädje när allt blir så lyckat :) Ett fint 2014 önskar vi digKram!
Jennie och Anna

2014-01-01 @ 20:58:34
URL: http://lottizdays.blogg.se
Postat av: cecce

Har inte heller avlagt några nyårslöften. Av lite samma anledningar som du!
Vilken bra idé med ett löparlopp sådär strax efter jul! Härligt att så många ställde upp!

Önskar dig en riktigt god fortsättning på 2014 och att ni får fortsätta det fantastiska arbete och den fina insats ni gör!

Kram Cecce

Svar: Visst är det en glädje att se så många ställa upp både för killarna som anordnade det hela och för oss och barnen :)
Tack för dina ord, allt gott till dig!
Kram J
Jennie och Anna

2014-01-02 @ 00:07:10
URL: http://www.ceccesblogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0