Vad är mer viktigt än en mätt mage?

Ibland är det så himla svårt att veta vilka beslut vi ska ta när det gäller Bristol. En del saker måste vi göra...andra saker är inte tvunget men vi vill det ändå för att vi tror att det är bra.

Hur ska man prioritera pengarna vi har för att skapa nåt hållbart,och inte bara nåt som är för bra för stunden?

Vi vet ju att varken vi eller Eddie kommer att finnas kvar på Bristol för all framtid, men kan vi bana väg för framtida förmågor att ta över så hade det ju varit en grymt skön känsla.Men då vill det till att vi tänker nu och inte efteråt.

 

Barnen är i fokus för oss alltid och ju fler gånger vi kommer ner och ser hur det ser ut för dem vad gäller matbiten så skär det lite i hjärtat....Samma mat dag in och dag ut, år efter år... 

Vår tidigare kollega Victoria tog ett beslut för massa år sedan att aldrig någonsin ge Eddie pengar till mat och vi har följt det beslutet utan att diskutera.

Nu behöver vi inte längre ta hänsyn till hennes beslut och vi kan tänka mer fritt....och vad är egentligen mer viktigt än en mätt mage?

 

Marken som vi planerar att köpa men som drar ut på tiden känns mer och mer aktuell.

Vi måste se till att vi kan variera kosten åtminstone litegrann för barnen. Kött kommer aldrig att bli ett naturligt inslag för dem, det vet vi, men kan vi föra in lite annorlunda saker så hade  det ju varit bra.

Vi jobbar vidare i tankarna... dom slutar aldrig att snurra....

 

 

Tänk om det här kan vi bli vår verklighet? Bilderna är tagna under min resa 2013 då vi var och kollade hur det kan se ut på en odling. Vi hoppas och tror på det här massvis!
 
 
                                                                               Anna

 

 

 

 

 

 


Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0