Vi jobbar mot samma mål -Barnen på Bristol Academy!

 
 
Nu är det inte mycket annat som rör sig i huvudet än att jag ska iväg. Packningen framför allt, men då min mamma kom hit häromdagen och såg att det var mycket som låg i högen som vi inte skulle få med så bad hon om att få sponsra ytterligare en väska ner! Vi sa ja till det kan jag säga så helt plötsligt så hade vi ytterligare 23 värdefulla kilo att röra oss med.
 
Vi har fått en del saker skänkta till oss som vi gärna vill få med som exempelvis alla sandaler från Eivor och vi fick en hel kartong med pennor,sudd och linjaler i alla varianter ifrån Gekås och vi har fått 32 svarta piké tröjor från Ringhals som var felbeställda. Det är så grymt bra, och allt det här kan jag nu resa ner med tack vare den extra väskan.
 
Skönt när folk har oss i tanken och frågar om olika saker kan tänkas behövas. Ofta tror dom själva att det är meningslösa grejer, men för oss är det bättre att vi får frågan och sen själva får avgöra huruvida vi kan använda det eller inte. Oftast kan vi det!
 
Så... lite lättare känsla på insidan angående packningen har jag allt och nu till helgen den 22-23 mars håller Moa och Elin sin Vernissage till förmån för våra barn och det ska bli så himmelens roligt att få se deras arbete!
 
 
 
 
Det känns fantastiskt att det jobbas på lite olika håll men alla med samma mål,barnen på Bristol.
Önskar att Eddie kunnat få se och på riktigt förstå vad hans dröm har fått människor till att göra,och att ledorden han en gång valde till sin skola har visat sig vara väldigt sanna, för det är verkligen så att Hårt arbete lönar sig.
 
 
                                                                                   Anna
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0