Det byggs för det vilda!

Det senaste i raden av projekt är ju att bygga ett förråd till förvaring av mat och diverse andra saker. I samma byggnad har vi också valt att bygga ett kontor till Eddie. Kontoret var väl egentligen inget Eddie bad om men vi tycker att han bör ha en plats som är bara hans. Det är så otroligt mycket folk som rör sig på Bristol alltid och det kan behövas ett ställe där han kan ha sina saker utan rädsla att nån ska plocka det med sig. Så vi ville ha det så.
Eddie som aldrig prioriterar något till sig själv tycker såklart att det är lite roligt nu när det börjar bli klart... :)
 
 
Det här fick vi bilder på....
 
Sam målar.....
Eddies fru Anne utanför dörren till förrådet och den andra dörren är till Eddies kontor. .Byggnaden är ihopbyggd med köket och till höger fortsätter byggnaden där småbarnsklasserna håller till .
 
 
Jag har sett bygget halv färdigt men det ska bli jätteroligt att få se det helt färdigt när vi kommer ner.
Det känns alltid skönt när något börjar bli klart för då kan man liksom lägga det åt sidan och känna att vi klarade ytterligare en grej. Vad som än händer i framtiden så finns i alla fall dom här grejerna kvar för Eddie att jobba ifrån och det är en skön känsla!
 
                                                                                   Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: Veronica

Vad kul att se förändringen :)

Svar: Ja... det är mycket som händer.... :) A
Jennie och Anna

2014-05-25 @ 13:01:38
URL: http://wallgrenveronica.blogg.se
Postat av: natalia

ni gör ett grymt jobb!! <3

Svar: Tack så mycket! :) A
Jennie och Anna

2014-05-25 @ 13:33:17
URL: http://nattis98.bloggplatsen.se/
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0