En världsbra kväll!

På riktigt så är föredrag/föreläsningar det absolut värsta med vårt arbete... Rädslan att misslyckas med att förmedla det vi känner och jobbar för är så oerhört stor så ingen kan förstå den känslan som inte varit i samma sits.
Vi älskar att prata om Bristol och vårt arbete,det är inte det utan mer att man har liksom bara 1 timme på sig och då ska allt klaffa, och man har bara minuter på sig för att fånga en människas uppmärksamhet från första början.... Börjar nån gäspa eller titta ut genom fönstret,då är det inte lätt att prestera när man är ovana talare som vi är.
 
 
Men så kommer man till de där gångerna som lyfter en. Jag var kräk-nervös inför den lilla föreläsningen vi hade igår....
Jag tror att Jennie kände ungefär detsamma. Jag var så nervös så jag var förbannad innan jag åkte och det var som att jag hade bestämt mig för att allt kommer att gå skit.
Men så kommer vi dit och vi blir mottagna med öppna armar och ord som får oss att slappna av. Små små ord som kanske inte betyder så mycket för dom som sa det men som fick åtminstone mig att bli lugn igen.
Och vi klarade det. Vi klarade det och det var det roligaste stället vi nånsin föreläst på!
Och jag törs säga att vi kan inte prestera bättre än vad vi gjorde. 
20 damer som lyssnade på vad vi hade att säga och som sedan ställde frågor tillbaka.
Flera timmar senare sedan vi både ätit middag med dem, föreläst och sålt armband så åkte vi hemåt med en oerhört skön känsla i både mage och hjärta....Vi kommer att bära med oss den här kvällen länge, länge.
Tack Margareta och Inner Wheel för att ni lyfte oss!
 
 
                                                                                Kram!
                                                                        Anna och Jennie
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ekenäsliv

Eftersom ni talar från hjärtat kan jag bara tänka mig hur fint det är att lyssna på er!
Kram Anna

Svar: Jag vet inte det Anna.... Är man för nervös så räcker inte ens hjärtat till att göra det bra alltid... Men tack för dina ord! Kramar A
Jennie och Anna

2014-05-07 @ 11:30:26
URL: http://www.ekenasliv.se
Postat av: Marie Hansson Nitescu Inner Wheel

Vi från Inner Wheel måste få tacka er för ert fina föredrag. Ni gjorde ett stort intryck på alla oss som var närvarande med er starka berättelse som genomsyrades av engagemang, värme och kärlek.
Vi känner alla beundran och respekt för ert arbete och önskar er lycka till i er forsatta strävan att stödja skolan.

För Inner Wheel Varberg.
Marie Hansson Nitescu

Svar: Tack så hemskt mycket för dom orden,tusen tack! Vi hade en fantastisk kväll tack vare er.Vi är glada de gånger vi lyckas förmedla allt det vi känner för barnen och för vår skola, dom gångerna är värt allt.
Hälsa dom andra och tack igen! :)
Jennie och Anna

2014-05-15 @ 11:33:41
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0