Nu börjar vi landa!

Efter den totala urladdningen i söndags med våran loppis så börjar man nu landa känslomässigt.
Det är en större påfrestning än vad man kan tro att arbeta för någon så som vi gör. Rädslan att misslyckas med det vi tar på oss finns alltid där. Och det handlar inte om att vi lovat Eddie att göra något, för det har vi inte men den inre känslan är ju ändå att vi har ett enormt ansvar tillsammans med Eddie för de här barnen.
 
 
Nåväl! Nu lyckades vi ju faktiskt den här gången och det kommer vi att bära med oss! Det tillsammans med en del fantastiska samtal vi hade i söndags.Samtal som värmer både själ och hjärta och som gör att man så totalt känner att man är på rätt plats och att vi är på rätt linje i vårt arbete. Fulllärda är vi inte och det kommer vi heller aldrig att bli därför att förutsättningarna hela tiden förändras därnere.
Men vi lär oss nya saker varje dag och det är inte dåligt det!
 
 
Nu är det nya tag som gäller och så väntar vi på att nästa idé ska dyka upp i huvudet på vad vi kan göra för att förenkla och förbättra livet för barnen på Bristol Academy!
 
 
                                                                                     Anna
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0