Vi är ett team!

 
 

Vi är idag ett sammansvetsat gäng som jobbar för Bristol och jag skulle ljuga om jag sa att inte är otroligt stolt över vad vi har lyckats åstadkomma.Våra olikheter som personer verkar vara vår styrka och vi jobbar mot samma mål. Vi känner inte samma, och vi tänker inte samma, men ingen känner mindre för det.
Vi hanterar det vi möter på olika sätt men genom att prata om det så vet vi alltid vad dom andra tycker och så möts vi på så vis.
 

I Uganda är det Eddie som styr men han har god hjälp av sin fru Anne. Vi ser att hon har en viktig roll på Bristol och vi ser att det har förändrats till det bättre sedan hon började jobba där, och även Anne är idag en nära vän till både mig och Jennie som vi uppskattar otroligt mycket.

Av henne får vi den kvinnliga synen på saker och ting som gör att vi kan ta beslut som vi annars inte kunnat om vi bara fått den ur en manlig synvinkeln, för just den manliga vinkeln är ju ofta väldigt annorlunda...!

I alla fall om du frågar en kvinna...

 

                                                                         Anna


Kommentarer
Postat av: Hörni!

Vad roligt och bra att hon jobbar där också. Visst kan det vara så, en del män ser saken på lite annorlunda vis ibland. :)

Svar: Det är jättebra att ha henne där! :) Jag tycker mer att det verkar som att dom ser saken på annorlunda vis ofta...:) Kram A
Jennie och Anna

2014-10-29 @ 18:25:47
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Pia

Vad härligt att Anne också jobbar på skolan! Haha ja du, visst är det märkligt hur konstigt de tänker ibland de där männen ;) För visst har vi kvinnor rätt, eller...
Kramar

Svar: Vi har alltid rätt skulle jag säga! :) Kram! A
Jennie och Anna

2014-10-29 @ 20:34:29
URL: http://marlonzacco.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0