Hej igen!

Så var det dags igen,ett litet tecken från Uganda :) Mina tänkta dagliga uppdateringar ser ut att bli svårare än vad jag trott.Regnet ställer till det massor och när man vet skadorna det ställer till med så vill man bara gråta.

Människor dör som flugor och folk är jättesjuka.När det regnar så passar folk på att öppna luckorna till sina latriner för att dom inte har råd att tömma dem med en latrinbil,gissa vad som rör sig i vattnet som forsar fram?

I detta rör sig människor,barn leker däri... Vi har det bra,vi får aldrig glömma det.

 

För övrigt har jag det väldigt bra. På min sjunde resa kan jag äntligen säga att maten i Uganda är god!

Eddies fru Anne är en hejare på att laga mat så jag äter mest hela tiden känns det som.Att lämna mat på tallriken är inget alternativ så när jag ätit hälften av det jag fått på min tallrik så är jag mätt men då är det bara att fortsätta med resten och se glad ut.Tur att det är gott iallafall.

 

 

Igår var jag iväg hela dagen med Sam och en som heter Ssenyange. Vi var i en by som heter Mawaale där killarna ska hjälpa ägaren av en skola att starta ett brassband. Det låter förjävligt när dom spelar ärligt talat så Sam och Ssenyange har ett gediget jobb framför sig om det där ska lyckas...Men det var kul att se dem jobba med barn som ingenting kan,dom är ju vana vid Bristolbarnen som ju kan allt redan och bara behöver finslipas.

 

 

På Bristol börjar förberedelserna för måndagens terminstart.Vi får väl se hur många som dyker upp.

Eddies och Annes barn ska tillbaka till sin skola på söndag för årets sista termin och jag vet att Lorraine tycker det är lite jobbigt,han gillar att vara hemma.

På Bristol just nu är det full rulle på barnen.Jag hade med mig tennisrack och badbollar blandannat och dom älskar det! Vi tar fram lite i taget för att det ska bli lite nytt pö om pö istället för allt på en gång.

 

Nu börjar det bli dags att avrunda här. Jag har ett gäng barn vid min sida som försöker trycka på alla knappar samtidigt som jag gör det :)

 

 

                                                                        Må väl!

                                                                          Anna

 

                                                                     

 


Kommentarer
Postat av: Sandra - 3 barns mamma <3

Underbar uppdatering!!!
Bara trist med alla sjuka och död. :'( är väldigt orättvist att andra ska behöva få lida dubbelt utav något en annan kan skaka av sig med lite medicin. Jag hoppas från botten utav mitt hjärta att det vänder <3

Ta hand om dig och barnen!!!

2014-09-05 @ 05:19:40
URL: http://www.mammansandra.blogg.se
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0