Idag gäller det!

Idag gäller det....Att få Visum att resa till Sverige var inte lika lätt som vi trodde.Det har krävts en officiell inbjudan från oss och sen ska Eddie och Sam intervjuas också på ambassaden om syftet att komma hit. Är du välbärgad verkar det inte vara några som helst problem att få åka,men just det är ju varken Eddie eller Sam.
Eddie har gjort sin intervju men Sam har sin idag,och det är inte utan att det killar lite i magen.Sen väntar 2 nervösa veckor på besked huruvida dom får åka eller inte.Eller att kanske Eddie får åka men inte Sam eftersom han är lite yngre.Vi håller såklart både tummar och tår idag att det ska gå bra och att vi inom några veckor får stå där på Landvetter och ta emot dem! För jösses vad man längtar nu,23 dagar kvar!
 
 
 
                                                                                          Anna
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Funderade på detta med rent vatten. Har ni kollat på solvatten.se? Jag och säkert flera med mig skulle gärna köpa en sådan till skolan. Kram på er /Jenny

Svar: Hej! Det har jag faktiskt inte hört talas om...Det ska vi kolla upp! Tack för tipset! Kram A
Jennie och Anna

2015-04-07 @ 21:51:09
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0