Inte så mysigt var det här!

Ett meddelande från Eddie igår på morgonen.... I have an emergency!  Blodet fryser till is innan det står klart att det inte rör nåt barn och även om det absolut var mer än brådskande så går alltid det matriella att återställa och det gör inte liv.
 
 
För en liten tid sedan installerade vi speciella porslinsenheter på latrinerna så att inte barnen skulle kunna stoppa i saker som inte hör hemma i en latrin ner genom hålen....Jättefint blev det och bra på alla vis då barnen nu ska skölja ner det dom gjort med lite vatten,rent och snyggt! Det känns logiskt och inte alls konstigt.
Men barn och vatten har nåt speciellt band...lite vatten blev väldigt mycket vatten ,så mycket så att latrinerna fylldes så det började sippra ut genom väggarna...Vatten väger massor, så ner med pengar härifrån så Eddie  akut kunde ringa dit en latrintömmarlastbil innan det skulle bli en riktigt äcklig katastrof med att allt som fanns i latrinerna skulle komma ut genom luckorna eller att väggarna faktiskt inte håller för trycket.
 
 
På kvällen summerade vi dagen jag och Eddie med orden att Bristol iallafall får våra hjärnor att arbeta!
Det är inte mycket lugn och ro där! Nu måste vi ta oss en ordentlig funderare på de där latrinerna och hur vi ska få det att fungera på bästa sätt utan katastrofer....
 
Här var det onekligen väldigt nära en mindre trevlig händelse....
 
Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0