Vi vet bara inte hur...

Saker som vi inte ens tänker på att vi har tar så många människors liv i världen så vi kan inte ens föreställa oss det,nämligen rent vatten.Just nu i Uganda så har det insjuknat över 2000 människor i bara Kampala med Typhoidfever.Det är så många så dom måste öppna ytterligare 2 behandlingscenter för att ens kunna ta emot alla som är sjuka. Typhoid kommer främst från felaktigt behandlad mat och orent vatten.1000 barn under 5 år dör varje dag av nåt som är så självklart i en annan del av världen.
 
 
Ett av våra barn har tyvärr också insjuknat.Hon bor inte på Bristol längre så smittan ska förhoppningsvis hålla sig därifrån,men likväl så kvarstår ju det faktum att just hon är sjuk.Tanken på att vi ska förlora nåt barn slår snabbt rot i huvudet och det drar igång tankar på vad vi kan göra för att just våra ungar ska ha rent vatten,det måste ju kunna gå att lösa,jag vet bara inte hur....
 
 
 
                          
                                                                                    Anna

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0