Det handlar inte om pengar.

Vårt arbete i Uganda på Bristol tillsammans med Eddie innehåller 2 bitar kan man säga.Den ena biten är att ge barnen en bra miljö att vistas i.Att ge dem en fin skola att gå i,en plats att vara stolta över att få vara en del utav.
Vi vill att dom dricker rent vatten och vi vill att dom har en bra plats att sova på och att utföra sina behov på.
Den delen den löser vi genom att samla ihop pengar och göra alla de sakerna.Det känns viktigt och meningsfullt att göra det.
 
 
Den andra delen vi jobbar för finns det inga pengar i världen som rår på.
Att ge barnen ett människovärde.
Att ge dem ett hopp och en tro om att det finns en framtid för dem,att det dom vill räknas.När vi ser deras ögon tändas till bara vi kliver in igenom grindarna så är vi beredda att göra nästan precis vad som helst för dem.
Men det handlar inte om pengar,det handlar om att ge av sig själv allt vad man nånsin bara kan och om vi så bara räddar en endaste unge med vår närvaro så är det värt det tusen gånger om....och sen är det värt det tusen gånger till.
 
 
 
                                                                                     Anna
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu gråter jag.... Jag är så makalöst imponerad och glad över att det finns människor som er. Människor som är villiga att ge så mycket av sig själv för att hjälpa andra. Det ger hopp på något vis. När mina barn frågar om superhjältar finns på riktigt så kan jag ärligt svara ja, dom finns, men inte riktigt i den skepnad man tror.

Svar: Vårt absolut varmaste tack för dina ord. Du anar inte vad vi behövde höra dem. <3
Jennie och Anna

2015-08-23 @ 10:28:33
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0