Min tid är min tid och din tid är din

Var och en av oss har fått vår tid här på jorden och det är upp till oss själva hur vi vill förvalta den tiden.
Jag tror att dom allra flesta av oss under perioder av vårt liv bara låter tiden rusa på utan att stanna upp och tänka på vad som egentligen är viktigt för en själv. Vad gör mig lycklig ända långt inne?Vad vill jag lägga min tid på?
Hur vill jag se tillbaka på mitt liv när jag blir gammal och känna då?
Hade den här bloggen varit min alldeles egna där jag skrev om bara mig och mitt liv så hade den sett annorlunda ut än vad den gör idag och jag hade kunnat fylla min lyckliglista över saker jag känner och gjort tillsammans med min familj för de sakerna är många och jag är tacksam för det.
 
 
När jag tänker på hur jag förvaltar den tiden jag har nu tillsammans med Eddie och hans familj och Sam och barnen på Bristol då finns det inget annat sätt jag hellre hade spenderat min tid än på det viset jag gör just nu.
Jag minns alla de timmar jag fått äran att sitta med ett sovande barn i min famn som saknar allt,eller hur jag har fått lyssna på ungdomar som bara behöver någon som verkligen hör på vad dom säger.
Jag ser tillbaka på alla skratt vi har fått under åren och hur jag har känt dom komma ända långt inifrån mig och inte bara från ytan.
Jag ser tillbaka och jag känner en tacksamhet som inte ens går att beskriva för att just jag är en av dem som vaknade till för att göra det bästa jag kan av den tiden som jag har fått.
 
 
 
 
Anna
 
 

Kommentarer
Tack för att du läser om våra barns liv på Bristol Academy, och Tack för att du vill lämna ett par ord hos oss, det värmer!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0